ZORAN MARJANOVIĆ ZA ALO! Gospod neka Radi oprosti grehe i lak put ka Carstvu nebeskom!
Printscreen

Rada je preminula 3. septembra u svom stanu u Beču, a biće sahranjena u subotu, 11. septembra, na lokalnom groblju kod Koceljeve.

Zoran Marjanović je u izjavi za Alo! rekao da je za Radinu smrt saznao iz medija. On kaže da nisu bili u kontaktu nakon prašine koja se digla oko njihovog odnosa i da ništa ne zna o njenoj smrti.

ZORAN MARJANOVIĆ ZA ALO! Gospod neka Radi oprosti grehe i lak put ka Carstvu nebeskom!

Printscreen

 

- Pokoj joj duši. Gospod neka joj oprosti grehe i lak put ka Carstvu nebeskom - poručio je Zoran u svom maniru.

Radin rođak, koji je insistirao na anonimnosti, rekao je za naš list da se ona žalila da ima visok pritisak, ali da na to ne obraća pažnju.

- Iznenada joj je pozlilo u stanu u Beču i požalila se bratu Radetu da joj nije dobro. Sedeli su zajedno do ponoći, a onda je Rade otišao u svoju sobu da legne. Oko 1.15 ujutru Rada je došla kod brata i rekla: „Molim te, ustani, pašću“ - kaže rođak, i dodaje da se sručila bratu preko nogu.

- Radin sin mi je ispričao da je bila hladna kao led i da su odmah pozvali Hitnu pomoć. Nije imala puls i momentalno je umrla. Dve ekipe Hitne su pokušale reanimaciju dok su je u bolnici stavili na najjače aparate, ali nisu mogli da joj pomognu. Jedan lekar je rekao da bi umrla čak i da se zatekla u bolnici jer je moždani udar bio izuzetno jak - ispričao nam je rođak.

Dirljiva čitulja porodice

Porodica se oprostila od Rade dirljivom čituljom objavljenom u dnevnim novinama.

„Ceo život smo te želeli, nadali se dolasku tvom, nosili te u srcu svom, bila si nam svima oslonac i sve na ovom svetu. Sudbina te otrže od nas kao pticu u letu. Volimo te puno, nedostajaćeš nam večno“, piše u čitulji.

Rada je iza sebe ostavila ćerku, sina i unuke.

Rada je postala poznata javnosti nekoliko meseci posle Jeleninog ubistva. Tvrdila je da se dopisivala sa Zoranom najpre preko Fejsbuka, a potom i preko Vibera. Iako su navodno razmenjivali eksplicitne poruke, Rada je tvrdila da je ona samo imala nameru da sazna kako je Jelena ubijena i da li je njen muž umešan, a prepiske i slike je dostavila policiji i medijima.

- Živim u Beču 11 godina. Negujem stare i bolesne. Iz medija sam saznala za ubistvo, Jelenu i Zorana nisam poznavala. Prva sam stupila u kontakt sa Zoranom. Kada su me pitali da li je Zoran ubio suprugu, odgovorila sam da Zoran nije ubica, ali da verovatno zna ko je - izjavila je pre pet godina Rada Matić na TV Pinku, i dodala da sumnja da je u ubistvo umešana sekta.

- Mislim da je Jelena žrtva sekte i da je priložena kao žrtva. Verujem da je Zoran pripadnik sekte jer je neprestano pričao o Hristovim vitezovima i da ima ključ spasenja - izjavila je Rada jednom prilikom.

Godinu dana posle provociranja Zorana ponovo je dala intervju i navela „da veruje da je reč o ritualnom zločinu po nalogu sekte“.

ZORAN MARJANOVIĆ ZA ALO! Gospod neka Radi oprosti grehe i lak put ka Carstvu nebeskom!

Alo

 

- Sigurna sam sto odsto da se drogirao. On je dan i noć bio drogiran, a sem droga je stalno koristio tablete za smirenje. Oni su svi porodično na tabletama, ali ne zbog tuge i stresa, već da se nekome nešto ne omakne i da što smirenije pričaju da se ne bi odali - rekla je Rada i dodala da je Zoran jedne noći izjavio nešto veoma čudno:

- Rekao mi je da je dobro što je Jelena ubijena i što je tako ispalo jer bi inače videla neko veće zlo, kao i da je sada sluškinja tvorca - ispričala je ranije Rada Matić.

Držala Jeleninu sliku u stanu

Na dan kada je pevačica rođena i kada je porodica postavljala spomenik Rada je na Fejsbuku objavila svoju fotografiju sa slikom ubijene pevačice pored kandila i s nogama misteriozne osobe u pozadini. Majka pokojne pevačice pitala se „šta će njoj fotografija njene ćerke“.

Detektivka: Žao mi je što se tako završilo

Katarina Ostojić iz Beograda, koja je samoinicijativno istraživala zločin u Borči, kaže za Alo! da se s Radom Matić dopisivala na Fejsbuku isključivo zbog istrage o Jeleninom ubistvu.

- Za Radinu smrt sam saznala iz medija. Upoznale smo se preko Fejsbuka i Vibera. Tražila je kontakt sa mnom preko Jelenine drugarice. Pristala sam na komunikaciju, ali je ona sve zloupotrebila. Ne likujem što je nema, svakoga puštam Bogu jer nisam osvetoljubiva. Žao mi je što se tako završilo - kaže Katarina Ostojić.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading