OBIJALI KUĆE Policija rasvetlila slučaj teških krađa u Aleksincu
Alo/ M. O.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu i Aleksincu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Aleksincu , rasvetlili su tri teške krađe i pet teških krađa u pokušaju i uhapsili Đ.T.(2001) iz Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Policija će, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu podneti krivičnu prijavu i protiv sedamnaestogodišnjaka iz Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Sumnja se da su Đ.T. i sedamnaestogodišnjak u julu i početkom avgusta ove godine, iskoristivši odsustvo vlasnika obili tri kuće u okolini Aleksinca i iz njih ukrali srebro, novac, kazan, aparat za varenje, agregat i razni alat.

Policija je pronašla deo ukradenih stvari i one će biti vraćene vlasnicima.

Takođe, oni se sumnjiče da su u istom periodu pokušali da obiju jednu trgovinsku radnju i servis za popravku mašina kao i da su obili još tri kuće u okolini Aleksinca, izvršili premetačinu, ali ništa nisu ukrali. 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, Đ.T. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading