IZA ŽARDINJERE UZEO PIVSKU FLAŠU Zvali policiju kad su sakrili dokaze o Aleksinoj smrti! (VIDEO SA ŽURKE)
Alo Arhiva

 

Porodica Ognjena Petkovića (18), koji je 77 dana u pritvoru jer se tereti da je Aleksi zadao kobni udarac, traži istinu jer se na snimcima vidi kako jedan gost uzima pivsku flašu kojom je, kako se sumnja, Aleksa udaren i pruža je drugom muškarcu da je skloni!

Na drugom snimku se vidi kako domaćin slavlja i žena koja je stajala tik pored Alekse kada je pao bez svesti stoje pored policajca dok piše izveštaj.

"Miloš Kitić iza žardinjere uzima pivsku flašu kojom je Aleksa udaren i krišom je dodaje Marku Čudiću, koji je odnosi, kaže Danijela Petković" 

IZA ŽARDINJERE UZEO PIVSKU FLAŠU Zvali policiju kad su sakrili dokaze o Aleksinoj smrti! (VIDEO SA ŽURKE)

Privatna arhiva

Aleksa Srojmenović

Petkovići su, kažu, dostavili dokaze svim nadležnim ustanovama da bi utvrdili ko krije pravog krivca i zašto Više javno tužilaštvo u Nišu ne vidi ključne dokaze.

- Na snimku se vidi kako Miloš Kitić iza žardinjere u sali restorana uzima pivsku flašu kojom je Aleksa, kako sumnjamo, udaren u potiljak. Krišom je dodaje Marku Čudiću, koji je odnosi pre dolaska policije. Sa policajcem koji piše izveštaj za stolom sedi domaćin slavlja Goran Čudić u žutoj košulji, dok im Miljana Stanković, koja je bila na pola metra od Alekse kada je udaren u glavu stoji iznad glave. Prvo je prišla iza Gorana Čudića dok je policajcu objašnjavao šta se dogodilo, a onda se upadljivo nagla iznad zapisnika, dok je na kraju stala policajcu iza leđa i pomno pratila šta piše. Ne znam da li je uobičajena praksa da svedoci nadziru svako slovo koje piše policajac? - pita Ognjenova majka Danijela Petković i dodaje da je Miljana, sudeći po snimcima, pre dolaska policije panično trčala po dvorištu i hvatala se za glavu dok je za vreme uviđaja bila pribrana.

- Pitam nadležne zašto Miljana, Marko Čudić i Miloš Kitić do sada nisu saslušani u istrazi. Sumnjam da oni štite pravog krivca i da su ovi propusti u istrazi namerni. Gde će im duša kada su mog sina smestili u zatvor dok kriju glavnog krivca? Da li će odgovarati tužilja koja je mom sinu predložila pritvor bez ijednog dokaza, kao i sudija za prethodni postupak koja ga drži iza rešetaka zbog navodnog uznemirenja javnosti iako Aleksu nije ni dotakao - tvrdi Danijela.

"Miljana Stanković, Marko Čudić i Miloš Kitić nisu saslušani iako ima naznaka da štite pravog krivca, Ognjenova majka"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Palčica

03.08.2021 18:10

E domaćine skote gde će ti duša ,da namestiš tuđe dete umesto da si sprečio tragediju . Strašno ,užas ,obraz đon sramota!Samo napred podrška porodici Petković.

Palčica

03.08.2021 21:51

Domaćine veselja smeste,stidi se i ti imaš decu i porodicu! Koliko je cena laži?Gde će ti duša ? Podrška Petkovići , Pravda za Ognjena!