OVAKO SU BELIVUK I EKIPA KASAPILI LJUDE Uživo u emisiji prikazano unakaženo telo, od prizora prolazi jeza (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)
Printscreen/ Pink

Objavljena je i fotografija na kojoj je prikazano golo telo žrtve koje je spremno za tranžiranje. 

- Nećemo reći o kom licu je reč, previše bi bilo. Koristili su skalpel i nož da bi mogli da obeleže gde će sekirom pogoditi mesto. Prvo ubiju žrtvu, a onda je okrenu na stomak i noževima naprave polja gde će sekirom udarati i tako istranžirati telo. Ceo taj proces snimali su, a onda kada istranžiraju meso to su stavljali u korito i ponovo sve snimali. Previše je uznemirujuće sve ovo, nećemo više prikazivati - rekao je Vučić i dodao:

OVAKO SU BELIVUK I EKIPA KASAPILI LJUDE Uživo u emisiji prikazano unakaženo telo, od prizora prolazi jeza (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)

Printscreen/ Pink

 

- Šest meseci su oni mučili ljude, posle tri meseca je država krenula u akciju, morali smo da prikupimo dokaze da se ne bi izvukli svi. Iako deluje da je to trajalo godinama, to nije istina. Šest meseci su oni uspevali da rade sve te jezive stvari, ali sada im je došao kraj. Nastavićemo da tako radimo i da se obračunavamo sa kriminalom. Ne pada nam na pamet da radimo protiv bilo kog fudbalskog kluba, dajemo im pare i pomažemo, nemamo sukobe i ovo nema nikakve veze sa bilo kakvim navijačima. To odgovorno tvrdim i nek je svima to jasno - rekao je Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Cica

24.07.2021 23:27

Ovakvu smrt niko nije zasluzio...ja ne verujem da ovakvi "ljudi" postoje

Sttasno

25.07.2021 09:11

@Cica - Strahota. Ovo nema nigde ko u najgorem horor filmu, COVECE DOKLE STIZU LJUDI I KAKVA JE TO OSOBINA... KOJI SU TO KRVNICI.....

Vanesa

25.07.2021 08:26

Bože sačuvaj i pomozi!!!Da li je ovo uopšte moguće?!