UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ UBISTVA Oštrim predmetom izudarao Kruševljanku u vrat
MUP

Policija u Kruševcu uhapsila je S. G. (28) iz okoline ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju 14. jula na istočnoj obilaznici kod Kruševca. S. G. se sumnjiči da je nakon verbalne rasprave oštrim predmetom zadao više udaraca pedesetogodišnjoj ženi u vrat.

Žena je, sa teškom telesnim povredama, prvo prevezena u kruševačku bolnicu, a potom u Klinički centar Niš.

- Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu-navode u policiji.

Teške povrede oštrim predmetom zadobila je Kruševljanka Gordana P (50). Nesrećna žena primećena je kobne večeri oko 20 sati na periferiji grada.

- Putnici su primetili teško povređenu ženu i neki od njih su zaustavili vozila kod istočne zaobilaznice kod Kruševca i izašli da joj pomognu, zvali su i policiju i hitnu pomoć - navodi izvor “Novosti” - Sve se odigralo oko 20 sati i vrlo brzo žena je prebačena u bolnicu. Povrede su nanete nekim oštrim predmetom, moguće da je nož u pitanju.

Lekari su sanirali povrede i osposobili pacijentkinju za dalji transport do Kliničkog centra Niš, gde je bilo neophodno dalje lečenje.

Komentari (0)

Loading