FILMSKA POTERA NA IBARSKOJ MAGISTRALI U masovnoj tuči u Sremčici muškarac izboden nožem!
MUP

U njihovom automobilu nakon hapšenja pronađeni su noževi ali i jedan pištolj.

Kako nezvanično saznajemo četvorica muškaraca su se automobilom marke "audi" dovezli do lokala.

- Oni su, prema rečima očevidaca, iz automobila izašli sa noževima i pištoljem. Bahato i nadobudno su prišli jednoj grupici muškaraca i pitali ih za koga navijaju. Odgovorili su da ne navijaju ni za jedan klub. Tada vozač audija udara jednog od njih pesnicom u glavu - objašnjava izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

- U tom trenutku vazačevi prijatelji sa noževima i pištoljem nasrću na ostale. N.N. im prilazi i pokušava da ih smiri međutim tada ga jedan od njih ubada u stomak. Videvši da je N.N. povređen sedaju u automobil i beže u kontra smeru na Ibarsku ka Banovom Brdu - objašnjava on.

Prema njegovim rečima policija ih je srećom brzo uočila i krenula je potera.

- U poteri vozač audija je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i udara u banderu. Videvši da ne mogu da nastave dalje muškarci izlaze iz automobila i kreću trčeći da beže od policajaca. Nije prošlo mnogo vremena policajci su uhapsili trojicu muškaraca, a četvrti se sam predao - reako je izvor.

On je dodao da je prilikom pretresa vozila pronađen pištolj ali i noževi.

Šta se tačno desilo i zbog čega biće utvrđeno istragom koja je u toku a potom će protiv napadača biti podnete i odgovarajuće prijave.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading