STANARI SU JOŠ JUTROS PRIJAVILI PUCANJE ZIDOVA Pogledajte šta se dešavalo pre urušavanja zgrade na Vračaru, pukotine se nalaze u svakoj sobi (VIDEO)
Alo

Ljubica Stanković, devojka koja živi iznad stana koji se srušio je rekla da su se pojavile pukotine na zidu.

Iz priloženih fotografija se može videti da su se pukotine na zidu pojavile skoro u svakoj sobi.

STANARI SU JOŠ JUTROS PRIJAVILI PUCANJE ZIDOVA Pogledajte šta se dešavalo pre urušavanja zgrade na Vračaru, pukotine se nalaze u svakoj sobi (VIDEO)

Alo!Masanori Jošida

 

Stanarka je sve to prijavila radnicima koji su nakon provere stanja na zidu rekli da nije veliki problem. Nakon toga, stan se srušio, a kao što se može videti iz fotografija, cela soba je propala. 

- Jutros je zid krenuo da puca, te sam odmah zvala ljude koji rade. Rekli su da je ok, da nije strasno i pet minuta posle toga je sve krenulo da puca na sve strane i onda sam pobegla. Ljudima kojima je stan propao jesu iz Beograda, ali ne žive tu - rekla je Ljubica za Alo! i dodala da će privremeno otići da živi kod majke, ali nije sigurna kako će se ostale komšije snaći.

Takođe, bagerista Miloš Janković, koji je radio na gradilištu, je pukom srećom ostao nepovređen, s obzirom na opasnu situaciju u kojoj se nalazio.

- Sve je odjednom krenulo da puca, a delovi stana su krenuli da lete prema meni. Izašao sam iz bagera i skolonio se - rekao je bagerista Miloš za Alo!.

BONUS VIDEO: Komšije u šoku nakon urušavanja zgrade na Vračaru

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Natalija Nedeljković

16.07.2021 15:43

Kupujete stanove na nevidjeno! Šta očekujete!? Postoje ljudi koji su izbegli i žive pod tudjom šljivom! Da li ste ikad o tome razmislili? Imate li empatije?