UHAPŠENA SRPKINJA U BUDVI prijavila vanbračnog supruga, pa rekla da je slagala
EPA/ RICCARDO ANTIMIANI

Budvanska policija uhpasila je jutros državljanku Srbije M. M (40) jer je lažno prijavila da ju je sinoć u jednom budvanskom hotelu silovao nevenčani suprug V.T.(32), nezvanično je potvrđeno u budvanskoj policiji.

Kako se saznaje sinoć je osoblje hotela u kome je odseo ovaj par pozvalo policiju. Oni su policijskoj stanici naveli da gošća hotela želi da prijavi fizički napad od strane svoga ljubavnog partnera. Na lice mesta stigli su pripadnici Interventne jedinice budvanske policiji koji su odveli srpsku državljanku u stanicu policije kako bi podnela prijavu.

Ona je, kako crnogorski mediji saznaju, pred inspektorima saopštila da ju je vanbračni suprug silovao, te da je posle toga nestao u nepoznatom pravcu. O slučaju je odmah obavešten viši državni tužilac, koji je naložio da se u kotorskoj bolnici uradi ginekološki, ortopedski i hiruški pregled. Istragu je po nalogu višeg tuzioca preuzela budvanska kriminalisticka služba.

Tokom noći, osumnjičeni V. T je uhapšen na području kolašinske opštine, nakon što je za njim budvanska policija raspisala poternicu i doveden u stanicu policije Budva.

Ali, tada dolazi do preokreta. Naime, srpska državljanka, nakon što su u bolnici izvršeni pregledi, promenila je iskaz pred budvanskim inspektorima i zatrazila da povuče prethodnu prijavu, jer kako je kazala, ona je celi slučaj izmislila.

Pošto je o svemu obavešten, viši tužilac u kotorskom tužilaštvu je delo kvalifikovao kao krivično delo lažno prijavljivanje, nakon čega je M. M. i  uhapšena, pišu podgoričke Vijesti.

Komentari (0)

Loading