OVAKO JE ALEKSA IZGUBIO ŽIVOT  Obračun na rođendanu počeo povlačenjem za uvo, vidi se i KOBNI UDARAC (VIDEO)
Printscreen

Aleksa je nakon tuče izbačen ispred restorana na pločnik. Nije imao vidljivih povreda, ali je zbog unutrašnjeg krvarenja hitno prebačen u Klinički centar Niš gde je preminuo.

- Sve se dogodilo u restoranu "Oaza" na periferiji Aleksinca. Bila je u toku proslava punoletstva jednog dečaka gde je i Aleksa prisustvovao sa društvom. U jednom trenutku došlo je do sukoba među mladićima gde je Aleksa izvukao deblji kraj i izbačen je na pločnik. Neko je potom pozvao njegovu rođaku koja je lekar u aleksinačkoj bolnici, koja je pokušala da ga renimira, ali je bio u takvom stanju da su morali odmah da ga prebace u niški Klinički centar - rekla je tada rođaka mladića.

Podsetimo, J.R.K, vlasnica kafane, uhapšena je jer je istražnim organima kazala da nema snimke jer joj je sistem za video nadzor navodno izgoreo u požaru, ali kad je shvatila da policija neće odustati od pribavljanja snimaka odlučila je da im preda risiver sa video materijalom.

- Policija je pregledala mesto gde se nalazio risiver i posumnjala da je nedavno sklonjen. Suočena sa činjenicama vlasnica je priznala da je sklonila risiver i predala ga policiji. Na jednom od snimaka zabeležena je bila tuča i video se momenat kad je Aleksa Stojmenović dobio udarac u vrat - navodi izvor iz istrage.

Vlasnica kafane je osuđena na kaznu zatvora od pet meseci koju će izdržavati u svom stanu i novčanom kaznom od 80.000 dinara.

Podsetimo, nakon tragedije uhapšen je O.P. (18) jer se sumnjiči da je mladiću zadao kobni udarac u vrat. Pored njega uhapšeni su i M.S. (26) i Z.T. (18) kao i dvojica maloletnika zbog krivičnog dela učestvovanja u tuči.

Povod tragičnog sukoba navodno je bilo gurkanje mlađih i starijih gostiju koje je kulminiralo fizičkim obračunom tokom kojeg je Aleksa zadobio jedan udarac koji je doveo do pucanja krvnog suda što je dovelo do smrti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading