HTEO JE DA ZARADI NEKI DINAR: Otac suznih očiju i vidno potresen priča o sinu na koga je palo drvo i ubilo ga
Foto: Alo!

Suznih očiju, vidno potresen, ovim rečima počinje priču N. K. otac D. K. (27) iz Donjeg Dušnika, koji je nastradao danas oko 13 časova u ataru sela Vukmanovo prilikom seče šume. Prema prvim informacijama na D. K. je pao ogroman panj i priklještio ga pa su lekari Hitne pomoći iz Niša, koji su sa vatrogascima došli da mu ukažu pomoć, mogli da konstatuju samo smrt.

- Otišao je da zetom još pre sedam, osam dana da seku drva u šumi, da zarade neki dinar. Zet je pozvao danas i javio da je povređen. Posle je pozvao moju ženu na posao i javio da je preminuo. Neko drvo ga je udarilo u grudi, panj neki koji se odvalio i pritisnuo ga. Ne znamo kako se tačno to dogodilo. Ali sve kako da je, ne valja. Desilo se ono najgore. Ne znam šta da kažem, u šoku sam - kaže N. K.

Nastradali mladić živeo je sa majkom i ocem u skromnoj kući u Donjem Dušniku i zarađivao radeći u nadnici. Meštani ga pamte kao dobrog i vrednog mladog čoveka.

- Bio je dobar dečko i veliki radnik. Mučio se, išao u nadnicu u drva da zaradi neki dinar. Sada će im biti još teže jer otac ne radi, samo je majka zaposlena. To su fini ljudi, ali eto desila im se velika tragedija - kaže jedna komšinica.

Policija je o tragičnom događaju obavestila Više javno tužilaštvo i obavila uviđaj na mestu nesreće.

U Višem javnom tužilaštvu je potvrđeno da se radi o nesrećnom slučaju.

- Uviđajem je utvrđeno da nema nikakvih sumnjivih okolnosti - kaže portparol VJT Borislav Radonjić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading