SUTRA SAHRANA ČETVORICE ALEKSINČANA Otišli u Nemačku za boljim životom, a vraćaju se u kovčezima
Foto: Shutterstock

Sahrane četvorice Aleksinčana koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj zakazane su za sutra, u sredu, dan koji će u bližoj istoriji sigurno biti jedan od najtužnijih u ovom mestu.

Tela nesrećnih ljudi bi trebala, prema našim saznanjima, da stignu danas popodne iz Nemačke.

- Sve sahrane su zakazane za 13 sati u selima dok će Nikola Stanković(31) biti sahranjen u 12 sati na Novom groblju u Aleksincu, rekli su nam u preduzeću Komunalne usluge.

Milan Lepojević (27) biće sahranem u rodnom Lužanu kod Aleksinca dok će humka njegovog komšije Srđana Asanovića(42) biti spuštena u raku u selu Česta gde mu je očev grob.

- Tela još nisu stigla, očekujemo da nam jave popodne. Miloševa sahrana je zakazana za 13 sati u Moravcu - rekla je majka Miloša Utkovića, Biljana.

Podsetimo, stravični sudar se zbio između čvorova Neutraubling i Regensburg-Ost. na tom potezu bio je takozvani stagnirajući saobraćaj, kolona se polako kretala, a kako su se ova četvorica Aleksinčana Stankovićevim BMW-om "zakucala" u kamion i ostali mrtvi na licu mesta, to za sada niko ne zna. U Aleksincu se spominje da im je neki drugi BMW presekao put tako da su iz brze trake uleteli u sporu i udarili u šlepersku prikolicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading