PRESELO MU VESELJE Priveden zbog pucanja u svadbenoj koloni
MUP

Mladića S.B. (23) iz Beočina, novosadska policija je privela zbog sumnje da je u nedelju, 27. juna pucao iz vatrenog oružja u svadbenoj kolini.

Hici su se čuli dok je svabena kolona prolazila Bulevarom solobođenja, kod „Merkatora“, a o tom incidentu, policiju su obavestili građani.

Sumnja se da je ovaj dvadesetrogodišnjak, koji je bio putnik u automobilu „bmv“ u vazduh ispalio nekoliko hitaca, a policija je ubrzo na Futoškom putu pronašla i zaustavila vozilo u kojem je bio osumnjičeni.U kolima je, kako saznajemo pronađen startni pištolj i 25 metaka, čije posedovanje nije dozvoljeno, a čaure su nađene na Bulevaru oslobođenja.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava za nelegalno posedovanje oružja i municije.U ovom šenlučenju, srećom, nije niko povređen od slučajnih prolaznika.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dr. Dabic

28.06.2021 18:48

Ja sam protiv upotrebe bojeve municije na proslavama. Ali ajde neka mi neko objasni kako je bilo ko mogao biti povredjen iz startnog pištolja . To je obican plasljivac malo jači od onih crvenih kapisli sto smo kupovali kod licitera.