MESECIMA JE OŠTRIO NOŽ Ispovest oca devojčice (13) koju je njegov radnik silovao u Bogatiću: Mamio je žene u auto
Alo

 

- Čuo sam od nekoliko žena kako je Aleksandar jednu namamljivao da uđe u njegov automobil. Ne znam da li će one reagovati. To je manijak koji je dva meseca već unazad svaki dan oštrio isti nož. Rekli su mi radnici, a za naš posao nož se ne koristi - ovako je za Alo! ispričao Vladan Ć. iz sela Belotić, otac devojčice (13), koju je, kako se sumnja, silovao radnik Aleksandar Isaković Mačak (39).

Aleksandar je godinama radio u kamenorezačkoj radnji devojčicinog oca. Kobnog dana, u subotu, on i devojčica bili su na istoj proslavi rođendana u Bogatiću, a sumnja se da ju je Aleksandar u toku večeri izveo na prevaru iz sale, a zatim je silovao u obližnjem dvorištu.

Posle silovanja se veselio!

Devojčicina majka Stanka ispričala je ranije za Alo! da je njena ćerka Aleksandra gledala kao člana porodice.

- Hranili smo njega, njegovo dete, oca i majku, jer on drugih prihoda nema. Ćerka je na njega gledala kao na člana porodice. Moj muž ga je iz šale zvao „sine“. Stariji sin ga je zvao „brate“. Posle tog ogavnog čina, on se čak vratio gore u salu sav srećan i ponosan. Veselio se i poljubio mog muža - ispričala je majka.

 

Posle ovog gnusnog dela on je pobegao, a uhapšen je u svojoj kući u kojoj živi sa suprugom i detetom. Isaković je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Šapcu negirao da je počinio obljubu, tvrdeći da se ne seća detalja te večeri.

- Laže. On je patološki lažov i to svi znaju u selu. Video sam negde da je njegov otac izjavio da se kune u svoje dete... Sve će se pokazati. Nemam ja komentar na njegove izjave. Stao mi je mozak, sve mi je stalo... na nogama ne mogu da stojim - kaže Vladan Ć., otac devojčice.

On navodi da je čuo da je Isaković i ranije spopao jednu ženu.

- Neko ga je opisivao i kao zavodnika... Daleko je to od zavodnika, on je manijak. Ranije nije pokazivao agresivnost, mada mi kažu radnici juče da su našli nož koji je on poslednja dva meseca oštrio svaki dan! To nije povezano sa ovim slučajem, ali šta da nas je isekao? Nije zabranjeno da nosiš, ali ne treba ti. Pogotovo je čudno ako ga oštriš svaki dan! - kaže šokirani otac.

Vladan ističe da se ceo užas odrazio i na njegovu ostalu decu.

- Ćerka se oseća užasno slomljeno, a već je počelo da se odražava i na drugo dvoje dece. Tražim terapeute da lečim decu, jer nikako nije dobro. Moja deca ne znaju za zlo, nikada se sa suprugom, niti sa bilo kime nisam se posvađao. Tako sam ih vaspitavao, a ovo ih je sada iseklo. Evo, moraću i ja da potražim pomoć. Ne možemo da zaboravimo jer kako vreme prolazi sve je gore. Prvo smo bili u šoku, a sada kad se vratiš životu, shvatiš kakva katastrofa se dogodila - kaže otac nesrećne devojčice.

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading