ŠOKIRANI SMO! Meštani Bogatića o manijaku koji je silovao devojčicu (13): Poznat je kao zavodnik, ali ovo nismo mogli ni da naslutimo
Alo

I. A. (38) iz Belotića kod Šapca uhapšen je zbog sumnje da je obljubio devojčicu (13), inače ćerku prijatelja kod kog je bio zaposlen!

Kako saznajemo, seksualno zlostavljanje dogodilo se na proslavi punoletstva u Bogatiću, a posle napada I. A. se vratio kući kod žene i deteta, gde je i priveden.

I. A. se sumnjiči da je iskoristio poznanstvo s maloletnicom jer je prijatelj s njenom porodicom, a kod njenog oca je zaposlen.

Seoski zavodnik

- On se za vreme proslave u restoranu veselio, pa je prišao devojčici. Nagovorio ju je da izađu napolje, a potom ju je odveo i navodno obljubio u napuštenom dvorištu u blizini. Posle napada je pobegao. U prvom trenutku niko ništa nije primetio jer je bila velika gužva. Slučaj je prijavljen u subotu oko 23 sata. Policija ga je pronašla nekoliko sati kasnije u njegovoj kući, u kojoj živi sa ženom i ćerkom. Istraga i medicinski pregledi će utvrditi da li je devojčica silovana - kaže izvor iz istrage.

Meštani kažu da uhapšeni ima ženu i malo dete, ali da je poznat u selu kao zavodnik.

- Šokirani smo. Naš komšija osumnjičen je za teško krivično delo, i to nad ćerkom prijatelja i poslodavca. Te večeri bilo je mnogo ljudi na proslavi punoletstva. Inače, I. A. znamo kao čoveka koji se nabacivao mnogim ženama, ali ih do sada, koliko znamo, nije napastvovao. Takođe, on se veselio s tom devojkom, ali niko ništa nije mogao ni da nasluti jer se oni poznaju. Pa on radi kod oca te maloletnice i odlično se poznaju - pričaju u ovom selu.

Zadržan u policiji

Devojčica će biti saslušana pred tužiocem, a odbranu će izneti i uhapšeni. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će biti priveden u Više javno tužilaštvo u Šapcu.

- Tereti se za obljubu nad detetom - navodi izvor Kurira.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading