HOROR DETALJI NESREĆE KOD LOZNICE "Milicioner je tražio čaršav da se prekrije telo, i ja sam dala jedan. Grozno! Mlado dete ode!"
Alo.rs

Ova strašna nesreća se dogodila u centru sela Korenita, kod Loznice, kada se motocikl zakucao u električni stub nedaleko od škole, pri čemu je stradao petnaestogodišnji dečak, a sedmanaestogodišnjak, koji je i vlasnik motora, teško je povređen.

Kako piše beogradski list, povređeni maloletnik je u stabilnom stanju.

Kaciga i delovi motora po putu

Na mestu udesa i danas su vidljivi delovi motora, kao o nekoliko metara dalje kacika jednog od učesnika nesreće.

Meštani su potreseni prizorom koji su sinoć videli u centru sela, gde je obično živo od dečje igre. Sinoć, tu graju, zamenio ja vapaj.

"Omladina je vršitala, drugovi su jaukali"

- Ja sam stajala ovde u dvorištu i gledala. Jedan milicioner je tražio čaršav da se prekrije i ja sam dala čaršav. Grozno, mlado dete ode. Na licu mesta je preminuo, tako su utvrdili. To je bila velika gužva, ja sam bila u dvorištu. Omladina je vriskala. Njegovi drugovi su jaukali – priča meštanka ovog sela.

Sve se dogodilo u blizini igrališta, gde se mladi uveče okupljaju.

- Nisam čula ništa u trenutku nesreće, ali kad sam izašla napolje, čula sam vrisku. Majka je jaukala i po glasu sam prepoznala da je ona. Bilo je strašno. Skupilo se puno mladih, jer se oni ovde svako veće okupljaju oko školskog igrališta gde se igraju i druže. Samo sam videla da je telo pokriveno čaršavom – priča devojka koja živi u blizini.

Imali su kacige

Obojica mladića imali su na glavi kacige. Vozač je, kako se pretpostavlja, izgubio kontrolu i motor je snažno udario u električni stub kraj puta Loznica – Krupanj, ali će istraga utvrditi okolnosti nesreće, kao i koji od njih je upravljao motociklom.

Petnaestogodišnjaku nije bilo pomoći. Lekari su samo konstatovali smrt. Obojica su meštani sela Korenite i bili su dobri drugovi.

Meštani kažu da su dečaci divni i vredni, lepo vaspitani i veoma skromni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading