JEZIV SNIMAK NESREĆE NA NOVOM BEOGRADU Udarila devojčicu na pešačkom prelazu i pobegla sa lica mesta (VIDEO)
Printscreen

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 časova osumnjičenoj M.T. (38).

Ona se sumnjiči da je izvršila krivično delo "Ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 289 stav 3 u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika" i "Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi iz člana 296 stav 1 KZ".

JEZIV SNIMAK NESREĆE NA NOVOM BEOGRADU Udarila devojčicu na pešačkom prelazu i pobegla sa lica mesta (VIDEO)

Printscreen

 

Saobraćajna nezgoda se dogodila na uglu ulica Narodnih heroja i Pariske komune na Novom Beogradu, kada je u svojstvu vozača nakon obaranja pešaka na pešačkom prelazu, vozilom napustila lice mesta. 

Na snimku se vidi kako automobil udara devojčicu na pešačkom prelazu, a vozač posle nekoliko sekundi odlazi sa mesta nesreće.

Povređena devojčica je prebačena u bolnicu, a osumnjičena žena koja je bila za volanom automobila uhapšena je danas.

Snimak može biti uznemirujuć.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Sladjan

20.05.2021 21:33

Ova glupaca trci preko pesackog prelaza.....odvratno je I sa jedne I sa druge strane!!!!!ni jedna kritika za ovu sto pretrcava prelaz uvek Samo vozac kriv!!!!!

vlada krajnalic

20.05.2021 23:46

@Sladjan - Naravno ko vozi je kriv, da nije kriva devojcica na zebri zato sto trci.

Guest

21.05.2021 08:52

@Sladjan - Sladjane da li si ti pri sebi... Ne poznajem ovu raskrsnicu i ne znam da li je uređena semaforima ili znakovima, na snimku se ne vidi. Ali Sladjane, ako na semaforu nije bilo crveno za pešake, ovo je čisti horor što je napravila ova vozačica !!! Pa brate mili, u normalnom svijetu, pešak čim zamilsli da nagazi na pešački prelaz vozač je obavezan da se zaustavi... U ovom slučaju su devojčice već gotovo da su završile prelazak preko pješačkog kad je ova vozačica naletela na njih !!!

tomi

21.05.2021 08:01

ko je prvi pobego sa mesta dogadjaja!?-sa snimka se vidi da je devojcica prva pobegla,i nije bilo nikakve Hitne pomoci.!Na semaforu je bilo crveno za pesaka!Vozilo se pravilno kretalo,pesak je krivac-!

Bekrija

21.05.2021 08:02

Koliko vidim na snimku,cini mi se da je iza zebre stubic sa semaforom za pesake.Cisto sumnjam da bi ove devojke trcale da je za njih bilo zeleno.Ali da ne gresim dusu,sud je tu pa neka presudi.