Nenad (37) silovao dva mladića? Na dan zločina postao otac
Foto: Alo.rs

 

Kako je predočeno “Novostima”,glavni pretres biće zatvoren za javnost. Užasna krivična dela za koje je okrivljen Nenad U. počela su da se otkrivaju oktobra 2020.godine.

Kako je ranije pisano, prva krivična prijava podneta je zbog sumnje da je silovan mladić na benzinskoj pumpi u okolini Trstenika u noći između 29. i 30. oktobra.

Vrlo brzo se prema saznanjima “Novosti”, Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu prijavio još jedan oštećeni mladić. Istraga je proširena, okrivljenom je produžen pritvor u međuvremenu.

Da će se žrtve sami javiti nakon privođenja osumnjičenog za užasna krivična dela, verovalo se od početka. Javno je retko ko hteo da govori na ovu temu, jer se plašio sada okrivljenog, koga je pratio loš glas, ali se nezvnično moglo čuti da slučaj sa benzinske pumpe nije i jedini.

Dugo je bio u zatvoru i u gradu je umeo da se ponaša bahato, dovodio se u vezu sa nizom težih krivičnih dela. Tih dana kada je i počinio prvo krivično delo koje mu se stavlja na dušu, postao je otac. Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading