UBIJENI SIROMAH POZNAVAO SVOG UBICU Prijateljima bilo čudno što je svetlo u sobi upaljeno danima, a kada su ušli u kuću zatekli su GROZNU scenu
T. S. T.

 

Nakon obdukcije ubijenog utvrđeno je da je nesrećni Ranđelović, svojevremeno jedan od boljih radnika HI "Zdravlje" u Leskovcu, zadobio više ubodnih rana po telu i glavi, od kojih je ostao mrtav na licu mesta.

Njegovo telo pronašao je njegov brat od strica koji je tu naišao da brata poseti za praznik Vaskrsa. Njega i njegove komšije je čudilo što kod nesrećnog Radeta Ranđelovića svetlo u dnevnoj sobi upaljeno tokom par poslednjih dana. Komšije i brat su ga zatekle na leđima u dnevnoj sobi kuće sa povećom količinom skorele krvi na licu.

Na osnovu vidljivih posekotina po rukama pokojnika leskovačka policija je ustanovila da se pokojnik branio uporno ali bezuspešno od svog napadača. Njegovi meštani Strojkovčani su za lokalne medije istakli da je pokojni Rade voleo da popije po koju čašicu alkohola  više ali je bio miran i da nije bio nasilan... 

U kući je živeo  sam,deca su mu sa stanom izvan Leskovca, a kako nezvanično saznajemo bio je jedan od korisnika socijalne pomoći posredstvom leskovačkog Centra za socijalni rad. 

Po svemu sudeći on i njegov ubica, iz susednog sela, su se poznavali i družili povremeno. Najverovatnije nakon banalne rasprave sevnuo je nož ubice sa fatalnim ishodom.

Okrivljeni B.G. je na osnovu identifikacije,a na osnovu tragova sa lica mesta,priveden na saslušanje kod nadležnog Višeg javnog tužiovca Višeg suda u Leskovcu. Njemu je za početak određeno policijsko zadržavanje od 48 sati i ubica će tokom naredne sedmice biti detaljno saslušan u vezi slučaja koji je ozbiljno uznemirio žitelje leskovačkog Porečja. T.S.T.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading