Pila je deterdžent da pobegne iz pakla prostitucije! Srpkinja (22) upaznala dečka preko Fejsbuka u Italiji - ponadala se savršenoj ljubavi, a završila kao roblje
Foto: Printscreen

Devojka iz Srbije, koja potiče iz siromašne porodice, preko Fejsbuka je upoznala muškarca (19) iz italijanskog grada Pjanoro Vekio. Oni su se duže vreme dopisivali, a onda je od njega stigla i bračna ponuda. Poslao joj je 400 evra za put i, uprkos protivljenju porodice, ona su uputila u Italiju misleći da je pronašla ljubav svog života. Umesto toga, dočekao ju je pakao.

- Umesto braka i venčanja, nju je muškarac s kojim se dopisivala, zajedno sa svojom porodicom pretvorio u robinju i prisiljavao je na prostituciju. Davali su joj obrok jednom dnevno i ostavljali joj šest cigareta - navodi italijanski portal gazettadibologna.it i dodaje još mučnije detalje:

- Odmah po dolasku oduzeli su joj pasoš i telefon, a zatim je primorana da radi sve kućne poslove. Tukli su je neprestano i ponižavali. Terali su je da prosi. Bila je pod stalnim nadzorom, pa čak i kada je išla u toalet. Nije smela da napušta kuću. Rekli su joj da im duguje 400 evra i da će to morati da odradi tako što će se prostituisati za njih.

Prebačena u sigurnu kuću

Uhapšenima je određen pritvor, a dvoje maloletne dece ove porodice prebačeno je u instituciju za maloletnike u Bolonji. Nesrećna devojka je posle bolničkog lečenja prebačena u sigurnu kuću.

Posle mesec dana pakla, hrabra devojka došla je na ideju kako da se izvuče iz agonije koju je preživljavala svaki dan 24 sata.

- Danima je pila deterdžent i za 15 dana je izgubila čak 30 kilograma! Nadala se da će završiti u bolnici i tako se spasti ropstva. Tako je i bilo. Kada je hospitalizovana, sve je ispričala lekarima, a oni su obavestili policiju. Istog trenutka cela porodica koja ju je držala u ropstvu uhapšena je - navode italijanski mediji.

Uhapšeni su majka i njeno dvoje starije dece, svi sa Kosova, i njen partner, rumunski državljanin. Lisice su stavljene F. B. (37), R. M. (22), M. M. (19) i C. M. (36). Oni se terete za kidnapovanje, porobljavanje devojke, prisilnu prostituciju i prosjačenje.

Mislili da ima koronu, pa pozvali Hitnu

Njeni mučitelji su sami pozvali Hitnu pomoć jer ih je uplašila pomisao da devojka ima koronavirus.

- Porodica je pozvala Hitnu jer je devojka zbog otrova imala groznicu. Uspaničili su se jer su mislili da je zaražena koronom.  Čim je primljena u bolnicu, smogla je snage da ispriča kroz šta je prolazila. Za nekoliko sati njena priča se pokazala kao tačna - navodi ilrestodelcarlino.it.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading