horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Ovnovi koji sarađuju sa inostranstvom mogu da naiđu na privremeno odlaganje u realizaciji poslovnog plana. Međutim, s vremenom ćete uspeti da pronađete kompromisno rešenje.

Ljubav: Vaš emotivni život u ovom periodu može da bude obavijen velom tajne. Imaćete osećaj da vas nešto ograničava u tome da budete sa tom osobom na način na koji vi želite.

Zdravlje: Učestale glavobolje.
Bik

Bik

Posao: Budite oprezni u poslovnoj komunikaciji i potrudite se da se što preciznije izražavate kako ne bi došlo do nesporazuma. Ostvarićete finansijski uspeh.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prožet je harmonijom, što će se povoljno odraziti i na jedan važan zajednički poduhvat koji odavno planirate. Slobodne očekuje poznanstvo sa fatalnom Devicom.

Zdravlje: Problemi sa perifernom cirkulacijom.
Blizanci

Blizanci

Posao: Nije preporučljivo da ulazite u rizične investicije, a ukoliko započinjete novu poslovnu saradnju sa novim saradnicima, dobro proverite istorijat njihovog poslovanja.
Ljubav: Ovaj period obeležiće mogućnost obnavljanja komunikacije sa osobom sa kojom ste ranije bili u vezi. Planete vam pružaju priliku da ispravite grešku iz prošlosti.

Zdravlje: Nervoza.
Rak

Rak

Posao: Dan donosi ograničenje energije, situaciju u kojoj imate manji broj opcija i pravaca za delovanje. Važno je da u ovom periodu svoje planove držite u tajnosti kako ih ne bi saznala vaša konkurencija.

Ljubav: Slobodne Rakove očekuje početak ljubavne veze sa osobom koju su upoznali preko prijatelja. Rakovi koji su u vezi mogu prolaziti kroz period krize poverenja.

Zdravlje: Probavne smetnje.
Lav

Lav

Posao: Vaše polje poslovne saradnje je prikazano kroz energičan nastup u sklapanju novih poslova i proširenju kruga poslovnih saradnika.

Ljubav: Slobodni Lavovi imaće veliki broj prilika za ljubavne avanture i flert. Lavovi koji su u vezi planiraju da ostvare važan zajednički cilj koji se tiče rešenja veoma bitnog egzistencijalnog pitanja.

Zdravlje: Smanjite broj cigareta.
Devica

Devica

Posao: Device koja se bave kreativnim zanimanjima mogu da ostvare uspeh, pa ih očekuju i javni nastupi. Ovo će biti biti period velike inspiracije za Device koje se bave naučnim i umetničkim radom.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom može biti prožet nerazumevanjem i nesporazumima, pa se može reći da vaša veza prolazi kroz fazu međusobnog preispitivanja.

Zdravlje: Pad imuniteta.
Vaga

Vaga

Posao: Ovaj period može vam doneti osećaj kao da se nalazite na nekoj prekretnici u karijeri. Možete se naći u dilemi između različitih poslovnih pravaca, a tek vreme će vam pokazati šta da odaberete.

Ljubav: Slobodnim Vagama se pruža prilika da upoznaju harizmatičnu osobu preko posla. Međutim, ta osoba nije slobodna, pa se mogu naći u iskušenju da uđu u tajnu vezu.

Zdravlje: Bolovi u kolenima.
Škorpija

Škorpija

Posao: Mudar poslovni potez koji ste načinili u trenutku kada ste bili oprezni u pogledu neke velike poslovne investicije. Zadržite taj način razmišljanja i nemojte žuriti sa odlukama.

Ljubav: Na ljubavnom planu nedavno poznanstvo koje je na nivou prijateljstva lako bi moglo da se pretvori u nešto mnogo više. Postoji mogućnost da obelodani svoja osećanja.

Zdravlje: Pad imuniteta i nervoza.
Strelac

Strelac

Posao: Očekujte destabilizaciju atmosfere na poslu i stvara se neizvesnost iznenađenja. Vaše polje poslovne saradnje je pozitivno, tako da ćete u ovom periodu značajno proširiti krug poslovnih saradnika.

Ljubav: Slobodne Strelčeve očekuje susret sa osobom koja će im se dopasti na prvi pogled. Strelčevi koji su u braku mogu da naiđu na nesuglasice sa ukućanima.

Zdravlje: Glavobolja.
Jarac

Jarac

Posao: Očekujte veliki broj poslovnih sastanaka i putovanja u okviru vaše poslovne scene. Potrudite se da precizno izlažete svoje stavove kako ne bi došlo do nesporazuma.

Ljubav: Slobodni mogu da upoznaju veoma privlačnu i zanimljivu osobu u krugu svojih prijatelja. S vremenom će do njihovih susreta dolaziti sve češće. Oni koji su u vezi prolaze kroz lep period.

Zdravlje: Loša cirkulacija.
Vodolija

Vodolija

Posao: Ovaj period prolazi u znaku važnih poslovnih sastanaka i ostvarenja tajnih poslovnih planova. Budite oprezni sa rizičnim investicijama, jer je pojačano mogućnost pogrešne procene poslovne situacije.

Ljubav: Slobodne Vodolije u ovom periodu mogu da upoznaju svoju srodnu dušu upravo u krugu svojih prijatelja, na nekoj zabavi ili na nekom društvenom okupljanju.

Zdravlje: Loša cirkulacija.
Ribe

Ribe

Posao: Nalazite se u svom elementu, budući da vaša intuitivnost, kreativnost i mašta u ovom periodu kulminiraju. Budite oprezni u komunikaciji, jer vrlo lako može doći do nesporazuma.

Ljubav: Ovaj period će vam doneti veoma bogat društveni život, pa ćete sa partnerom mnogo više izlaziti i provoditi zajedničko vreme, a to će uticati na veće zbližavanje.

Zdravlje: Nervoza.