horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Povoljan aspekt doprineće tome da načinite promišljene poslovne poteze koji vam mogu doneti finansijski uspeh. Dominantne teme biće nova poslovna saradnja i finansije, a jedno je sigurno, ovog puta će vam poći za rukom da ostvarite dugoročni poslovni cilj.

Ljubav: Ovo je period u kojem ćete se bolje slagati sa svojim partnerom, između vas su pojačane strasti i potrebe za nežnostima. Slobodni Ovnovi mogu da se zaljube na prvi pogled u ovom periodu. Spremni ste na novo ljubavno poglavlje.

Zdravlje: Glavobolja, problemi sa sinusima, prelazi u hroničnu bolest.
Bik

Bik

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju saradnje sa inostranstvom i profesionalnog usavršavanja doneće vam bitna dešavanja na tim planovima. Povoljan aspekt pomoći će vam da se dobro organizujete i da povučete pravi finansijski potez, koji će vas povesti u pravcu dobre zarade.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom sve više dobija na kvalitetu, jer ste oboje spremni da se prilagodite jedno drugome. U ovom periodu ćete se više posvetiti jedno drugome. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja.

Zdravlje: Ne prija vam letnja temperatura.
Blizanci

Blizanci

Posao: Povoljan aspekt doprinosi tome da budete daleko organizovaniji i više fokusirani na apsolutne prioritete. Ispoljićete efikasnost na poslu, a zbog toga ćete biti posebno pohvaljeni od nadređenih. Uspeh vas očekuje ukoliko se bavite trgovinom i uslužnim delatnostima.
Ljubav: Ovaj period će vam pružiti priliku da pronađete svoju srodnu dušu, a do toga će doći upravo na nekim društvenim skupovima i zabavama. Oni koji su u vezi, uspeće da prevaziđu raniji problem i da ostvare zajednički poduhvat.

Zdravlje: Problemi sa skočnim zglobom, potrebne su vam vežbe.
Rak

Rak

Posao: Povoljan aspekt doprineće tome da unapredite poslovnu komunikaciju sa svojim poslovnim partnerima. Poseban uspeh očekuje Rakove koji rade u uslužnim delatnostima, a takođe postoji mogućnost da steknu širi krug saradnika. Uspeh vas očekuje kroz prezentacije i javne nastupe.

Ljubav: Daleko bogatiji društveni život doneće vam veći broj izlazaka. Mnogo više ćete izlaziti zajedno sa partnerom, a to će doprineti vašem osećaju veće bliskosti. Između vas će doći do obnavljanja starog žara.

Zdravlje: Upala desni, posetite stomatologa, problem može poticati i od zuba.
Lav

Lav

Posao: Povoljan aspekti doneće vam na tokom dana uspeh u okviru organizacije i pojačan priliv novca. Vaša intuicija će biti istančana, tako da ćete investirati u prave poslove, koji će vam kasnije doneti značajno unapređenje finansijske situacije. Očekuje vas proširenje kruga saradnika.

Ljubav: Ovaj period je povoljan i doprineće tome da se kvalitet vaše veze sa partnerom u velikoj meri poboljša. Mnogo više vremena ćete biti zajedno i nadoknaditi onaj period kada ste bili previše zauzeti poslovnim obavezama. Bićete jedno drugom više posvećeni.

Zdravlje: Tahikardija.
Devica

Devica

Posao: Povoljan aspekt doneće Devicama bolju organizovanost i fokus na ono što predstavlja prioritet. Očekuje vas uspeh kroz saradnju sa inostranstvom. Poseban uspeh očekuje Device koje se bave nekretninama, turizmom ili rade u salonima za ulepšavanje.

Ljubav: Ovaj period može vam doneti konstruktivan razgovor sa partnerom. Poći će vam za rukom da usaglasite stavove s partnerom, a to će doprineti daljoj stabilizaciji u vašem odnosu. Slobodne Device mogu da upoznaju zanimljivu osobu na nekom putovanju.

Zdravlje: Prati vas nervoza, pokušajte da smirenije podnosite novonastale situacije.
Vaga

Vaga

Posao: Povoljan aspekt može vam doneti unapređenje finansijske situacije, kao i priliku da investirate na takav način koji će vam doneti značajnu zaradu. Ukoliko imate nameru da započnete sopstveni biznis ili da promenite posao, ovaj period je idealan za taj poduhvat.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom će sve više dobijati na kvalitetu, pa ćete odlučiti da mnogo kvalitetnije provodite zajedničko vreme. Poći će vam za rukom da sprovedete zajednički poduhvat i rešite neko bitno egzistencijalno pitanje.

Zdravlje: Hranite se kvalitetnije, unesite više vitamina, minerala.
Škorpija

Škorpija

Posao: Povoljan aspekt će vam doneti uspeh kroz rad sa klijentima, kao i u pregovorima s poslovnim partnerima i nadređenima. Imaćete dobar osećaj za pravac poslovanja što će vas navesti na prave odluke u pravom trenutku, kao i na to da investirate na najbolji mogući način.

Ljubav: Povratak bivše ljubavi stavlja vas u dilemu, jer vaše emocije više nisu iste, već samo bleda senka onih od ranije. Škorpije koje su u vezi preispituju šta je to što uistinu osećaju jedno prema drugome. To je najbolji put za stabilizaciju.

Zdravlje: Pad imuniteta, kao posledica premora.
Strelac

Strelac

Posao: Očekujte uspeh u okviru poslovnih sastanaka i u odnosu sa nadređenima. Uspećete da poboljšate komunikaciju na poslu, i to kako s kolegama, tako i u odnosu s klijentima. Uspeh ćete postići u oblasti ekonomije, trgovine i izvoza i uvoza.

Ljubav: Ovaj dan uneće veću harmoniju u vaš odnos sa partnerom. Očekuje vas trajna stabilizacija vašeg odnosa. Slobodne Strelčeve očekuje poznanstvo sa osobom drugačijeg kulturnog porekla na nekom putovanju.

Zdravlje: Bolovi u donjem delu kičmenog stuba. Ne uvodite vežbe koje mogu biti teške, kako ne biste opteretili kičmu.
Jarac

Jarac

Posao: Povoljan aspekt doneće vam uspeh u okviru menadžmenta i trgovine. Pravi je trenutak da sprovedete u delo svoje najoriginalnije ideje. Ovaj period doneće vam pozitivne rezultate i bolju organizovanost u sprovođenju i najtežih radnih zadataka. Napredak u karijeri.

Ljubav: Ovaj period protiče u znaku poboljšanja kvaliteta vašeg odnosa sa partnerom, pa ćete mnogo više vremena provesti u daleko prisnijoj i lepšoj atmosferi. Poći će vam za rukom da ostvarite jedan zajednički cilj.

Zdravlje: Bolovi u kolenima. Slaba savitljivost, problem leži u zglobovima.
Vodolija

Vodolija

Posao: Tokom ovog perioda poći će vam za rukom da sprovedete neki tajni poslovni plan. Na taj način ćete nadmašiti konkurenciju i ostvariti konkurentnu prednost. Ukoliko imate neku originalnu ideju za početak biznisa, sada možete da krenete sa sprovođenjem u delo.

Ljubav: Ovaj period je povoljan u okviru vašeg odnosa sa partnerom, pa vas očekuje uspeh u zajedničkim poduhvatima i konstruktivni razgovori u vezi sa građenjem zajedničke budućnosti. Slobodne Vodolije očekuje zanimljivo poznanstvo na nekom putovanju.

Zdravlje: Melanholični ste, skloni depresiji.
Ribe

Ribe

Posao: Povoljan aspekt na vas će uticati tako što će poboljšati vaše odnose sa poslovnim partnerima iz inostranstva. Možete započeti rad na jednom projektu, a to će vam kasnije doneti finansijski dobitak, ali i dalje proširenje poslovne saradnje. Povoljan finansijski period.

Ljubav: Sada možete očekivati uspostavljanje harmonije između vas i partnera. Spremni ste na dodatna prilagođavanje kako biste lepo funkcionisali. Slobodne Ribe mogu prekoračiti granice prijateljstva s osobom koju već poznaju.

Zdravlje: Preterali ste sa slatkišima, muči vas gorušica.