horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Potpuno ste spremni da sve savršeno organizujete i ispunite zadate rokove. Finansijska situacija je dobra, tako da ćete bez problema moći da razvijete dalje poslovanje. Uspeh vas očekuje u oblastima turizma i uslužnih delatnosti.

Ljubav: Povoljan aspekt u značajnoj meri će popraviti vaše odnose s partnerom. Izlazite iz perioda krize poverenja i sada sledi faza stabilizacije. Slobodne Ovnove očekuje ljubav na prvi pogled. Srećete osobu koja vas može potpuno poremetiti, emocije mogu biti snažne.

Zdravlje: Poteškoće sa vidom, promena dioptrije.
Bik

Bik

Posao: Ključ uspeha u ovom periodu sastoji se u dobro osmišljenoj prezentaciji vaših ideja i stavova. Ukoliko budete nastupali u ulozi pregovarača ili ako budete javno nastupali u smislu držanja govora, zablistaćete u svom sjaju. To će biti trenutak vaše ekspanzije.

Ljubav: Ovaj period vam donosi dalju harmonizaciju vašeg odnosa s partnerom. Uspešno ste prevazišli period krize poverenja i sada krećete u mirnije vode. Poći će vam za rukom da ostvarite neki zajednički plan.

Zdravlje: Prehlada, varljivo vreme loše utiče na vaše zdravlje.
Blizanci

Blizanci

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju komunikacije stavlja akcenat na to, da je u ovom periodu od presudnog značaja da tokom razgovora ostavite što bolji utisak na poslovne partnere i saradnike. Kao majstor govorničke veštine, vi ćete uspeti da se izborite za uslove poslovanja kakvi vam najviše odgovaraju.
Ljubav: Vaša jasna ideja i cilj kojim se rukovodite mogu vam pomoći da izgradite stabilniji odnos i da povedete konstruktivan razgovor o zajedničkim planovima za budućnost.

Zdravlje: Slabost zglobova ukazuje na veći problem.
Rak

Rak

Posao: Planete vam pružaju podršku da tokom ovog perioda proširite poslovnu saradnju, a svojim inovativnim idejama i novim elementima koja ćete uvesti u način poslovanja pobedite konkurenciju. Uspeh očekuje one Rakove koji rade u uslužnim delatnostima i koji sarađuju sa inostranstvom.

Ljubav: Period stabilizacije i poboljšanje kvaliteta veze očekuje Rakove koji su u vezi. Uspešno ćete rešiti problem koji duže vreme postoji u okviru vaše porodice. Slobodni Rakovi ulaze u ljubavnu avanturu sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje: Glavobolja.
Lav

Lav

Posao: Nalazite se u veoma povoljnom periodu kada možete da očekujete unapređenje ili proširenje kruga dužnosti, što će imati posledicu u vidu povišice i poboljšanje finansijske situacije u dužem vremenskom periodu.Poseban uspeh očekuje one Lavove koji se bave kreativnim zanimanjem, umetnošću ili prosvetom.

Ljubav: Harmonizacija odnosa sa partnerom turbulentnog perioda i krize poverenja. Ovaj period donosi vam poboljšanje kvaliteta veze i realizaciju vašeg ranijeg plana koji ste imali sa partnerom ili u okviru vaše porodice.

Zdravlje: Više se odmarajte.
Devica

Devica

Posao: Ovaj period je povoljan na poslovnom planu budući da ćete uspešno prevazići problem u komunikaciji sa nekim kolegama na poslu. Vaš odnos sa nadređenima i dalje može da bude problematičan, pa se potrudite da pronađete kompromisno rešenje i zauzmete diplomatski stav.

Ljubav: Očekuje vas lep i harmoničan period između vas i partnera. Ovaj vikend donosi vam mnogo zadovoljstva na nekom kraćem putovanju koje ste odavno planirali. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma zanimljivo osobu u znaku Riba Ili Škorpije.

Zdravlje: Anksioznost. Neophodan je savet lekara.
Vaga

Vaga

Posao: Prisutan je pritisak velikog broja obaveza, s kojima ćete jedva izlaziti na kraj. Veoma je važno da se pridržavate radnog plana i da prvo uradite ono što je najvažnije kako se ne biste izgubili u detaljima. Ako procenite da ne možete sve sami da postignete, porazgovarajte sa saradnicima, poselite poslove.

Ljubav: Ulazite u mirnije vode, jer je turbulentan period sada iza vas. Vaš partner je prihvatio komentare koje ste mu uputili na račun prevelike zauzetosti oko poslovnih obaveza. Slobodne Vage ulaze u vezu s osobom koju poznaju preko posla.

Zdravlje: Zadržavanje tečnosti u organizmu.
Škorpija

Škorpija

Posao: Uspeh očekuje one Škorpije koje se bave trgovinom i finansijama. Pruža vam se prilika da ostvarite značajno unapređenje finansijske situacije. Očekuje vas uspešno sklapanje dugoročnog sporazuma. Bićete zadovoljni postignutim.

Ljubav: Povoljan aspekt doprinosi tome da se vaš odnos sa partnerom stabilizuje i da se situacija što se tiče krize poverenja u potpunosti sredi. Predstoji vam period daljeg zbližavanja. Slobodne Škorpije očekuje Ljubav na prvi pogled sa jednim Bikom Ili Lavom.

Zdravlje: Prilično ste napeti i potreban vam je odmor.
Strelac

Strelac

Posao: Pozitivan aspekt doprineće stabilizaciji na finansijskom planu. Očekuje vas uspeh ako se bavite trgovinom i uslužnim delatnostima. Uspešno ćete rešiti problem u komunikaciji sa nadređenima ili sa jednim problematičnim saradnikom.

Ljubav: Negativan aspekt planeta u vašem polju porodice mogu da uzrokuju nesporazume na porodičnom planu. Neophodno je da upravo u ovom periodu rešite problem koji već dugo postoji među vama. Slobodne Strelčeve očekuje ljubavna romansa sa osobom u znaku Vage ili Vodolije.

Zdravlje: Prehlada, kijavica. Pijte tople čajeve.
Jarac

Jarac

Posao: Povoljan aspekt koji se aktivira tokom ovog vikenda najavljuje vam period stabilizacije i unapređenja na finansijskom planu. Uspešno ćete prevazići problem u komunikaciji s poslovnim partnerima. Očekuje vas proširenje kruga saradnika. Poslušajte savet starije, iskusnije osobe.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prelazi na viši nivo kvaliteta, a poći će vam za rukom da ostvarite zajednički cilj koji ranije niste uspeli da ostvarite. Uspeh vas očekuje kroz zajednički poduhvat. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju jednu fatalnu Škorpiju.

Zdravlje: Pad imuniteta.
Vodolija

Vodolija

Posao: Sadašnja situacija na vas će se odraziti veoma pozitivno, ako se bavite kreativnim zanimanjem, umetnošću, medicinom ili radite administrativan posao. Ovaj period vam može doneti unapređenje i priznanje od strane nadređenih.

Ljubav: Slobodne Vodolije mogu da se odluče na to da priđu osobi koja im se odavno dopada, a postoji mogućnost i da pređu granicu prijateljstva sa osobom koju poznaju već duže vreme. U ovom periodu uživate posebnu podršku planeta za početak nove veze.

Zdravlje: Izbacite slatkiše, unosite više tečnosti u organizam.
Ribe

Ribe

Posao: Uspešno ćete završiti rad na dugoročnom projektu, a posebno zadovoljstvo će vam pričiniti to što ćete postići veliki broj poslova za veoma kratko vreme. U tome će vam pomoći i članovi vašeg tima, a pred vama je uskoro potpisivanje novog ugovora i proširenje kruga saradnika.

Ljubav: Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom sa kojom će moći da ostvare ozbiljnu vezu. Ribe koje su u vezi uspešno će rešiti nesporazum sa partnerom i ulaze u period kada će doći do dalje harmonizacije.

Zdravlje: Bolovi u nogama. Moguće je zadržavanje vode u organizmu.