horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Palanetarna situacija može uzrokovati destabilizaciju na poslovnom planu. Može se pojaviti neki stari problem, tako da će biti neophodna primena rezervnog plana. Za vreme ovakvih aspekata ne savetuje vam se da ulazite u rizične investicije.

Ljubav: Obnavljanje veze s osobom koja vam je ranije mnogo značila može biti jedna od glavnih tema tokom ovog perioda. Očekuje vas romantičan izlazak. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja, tako da je moguć početak nove veze.

Zdravlje: Glavobolja, koja je uzrokovana čestim promenom vremena.
Bik

Bik

Posao: Trenutna situacija u polju vašeg platnog prometa može vam doneti uspešne poduhvate na finansijskom planu. Dobit kroz investicije i mudro upravljanje novcem definitivno će obeležiti ovaj period. Uspeh očekuje Bikove koji se bave uslužnim delatnostima i sarađuju sa inostranstvom.

Ljubav: Slučajan susret s osobom koju ste nedavno upoznali može se pretvoriti u nešto mnogo više od onoga što ste prvobitno očekivali. Očekuju vas češći izlasci i druženje s tom osobom, pa je moguće i zbližavanje.

Zdravlje: Bolovi u grlu. Konzumiranje toplih napitaka, čajeva, smanjuje tegobe.
Blizanci

Blizanci

Posao: Ovaj period donosi vam mogućnost sklapanja ugovora i saradnju sa inostranstvom kao glavne teme vašeg poslovnog plana. Ukoliko ste imali neke probleme pravne prirode, ovaj period vam donosi rešenje, i to u vašu korist. Unapređenje finansijske situacije.
Ljubav: Svesrdno ćete se truditi da unapredite kvalitet vaše veze. Pred vama se otvara nova perspektiva. O ljubavi ćete razmišljati daleko ozbiljnije, pa ako još niste u braku, pod uticajem ovakvih energija, možete odlučiti da stupite u brak.

Zdravlje: Pad imuniteta. Za početak, prverite krvnu sliku.
Rak

Rak

Posao: Pred vama je period prosperiteta, s obzirom na to da Rakovi koji se bave privatnim biznisom, uslužnim delatnostima, kao i prosvete, mogu da postignu veliki korak napred u karijeri.

Ljubav: Rakovi koji se nalaze u vezi ili u braku mogu zajedničkim naporima da prevaziđu neki dugotrajan problem u odnosu s partnerom. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu preko posla, koja će ih snažno zainteresovati. Moguć je početak nove, uspešne veze.

Zdravlje: Slaba periferna cirkulacija, hladne su vam ruke i noge. Obratite se vaskularnom hirurgu.
Lav

Lav

Posao: Lavovi koji se bave kreativnim zanimanjem ili koji rade u prosveti mogu da postignu veliki uspeh u karijeri. Napredak na poslu mogu da ostvare i oni Lavovi koji se bave trgovinom i sarađuju sa inostranstvom. Zahvaljujući dobro osmišljenim poslovnim potezima, možete značajno unaprediti finansijsku situaciju.

Ljubav: Moguće je poboljšanje kvaliteta u vašoj vezi sa partnerom i u porodici. Uspešno ćete prevazići neki problem, a sada je pravi trenutak da realizujete neki vaš odavno zacrtan zajednički cilj.

Zdravlje: Obratite pažnju na saobraćaj, budite skoncentrisani u vožnji.
Devica

Devica

Posao: Poseban uspeh mogu da postignu Device koje se bave administrativnim poslovima, nekretninama ili prosvetom. Budite oprezni u upravljanju novcem, jer vam ovaj deo novembra donosi nepredviđene izdatke. Očekuju vas uspešni poslovni pregovori i zaključenje ugovora.

Ljubav: Ovaj period donosi vam harmonizaciju odnosa sa partnerom. Provodićete zajedno mnogo više vremena i zajedno ćete uspeti da rešite neka sporna pitanja. Slobodne Device mogu da upoznaju veoma zanimljivo osobu u znaku Riba ili Jarca.

Zdravlje: Pad imuniteta može da uzrokuje i pojavu infekcije.
Vaga

Vaga

Posao: Ovaj period može vam doneti novu poslovnu ponudu, pa Vage koje nisu zadovoljne postojećim radnim mestom, mogu da prihvate prelazak na novu poziciju. Vaši odnosi sa saradnicima i nadređenima prošli su kroz period krize, ali bi sada trebalo da dođe do harmonizacije vaših odnosa.

Ljubav: Vaše polje emotivnih odnosa je prilično napeto i može oživeti neki stari problem između vas i partnera. Ponovo možete proći kroz fazu turbulencije. Biće neophodan otvoren razgovor. Slobodne Vage mogu da uđu u tajnu vezu sa nekom osobom sa posla.

Zdravlje: Nervoza.
Škorpija

Škorpija

Posao: U vašem polju finansija može doći do višestruke prilike da unapredite svoju finansijsku situaciju. Moguće su nove poslovne ponude i sklapanje ugovora o dugoročnoj saradnji. Uspeh vam dolazi kroz saradnju sa inostranstvom, kao i kroz putovanja.

Ljubav: Dolazi jedan daleko mirniji period u vašem odnosu sa partnerom. Vaša veza izdržala je test fazu. Očekuje vas dalja harmonizacija odnosa sa partnerom. Slobodne Škorpije mogu da obnove vezu sa bivšom ljubavi. Sada oboje znate šta možete jedno od drugog očekivati.

Zdravlje: Variranje pritiska.
Strelac

Strelac

Posao: Sadašnji aspekti upozoravaju vas na destabilizaciju u uslovima poslovanja. Ne preporučuje vam se da ulazite rizične investicije, a prilikom sklapanja nove saradnje, budite oprezni i dobro preispitajte prošla poslovanja saradnika. Uspeh očekuje one Strelčeve koji sarađuju sa inostranstvom.

Ljubav: Nalazite se u iskušenju da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Budite oprezni, jer kasnije možete ući u prilično komplikovan odnos. Strelčevi koji su u braku ili u vezi ulaze u jedan mirniji period kada dolazi do harmonizacije odnosa sa partnerom.

Zdravlje: Bolovi u lumbalnom predelu.
Jarac

Jarac

Posao: Sada možete bolje sagledati potencijalne puteve u vašoj karijeri. Stvari sagledavate u širem kontekstu. Postoji mogućnost veoma važnih poslovnih dogovora iza zatvorenih vrata. Uspeh će postići oni Jarčevi koji se bave trgovinom, turizmom ili sarađuju sa inostranstvom.

Ljubav: Ovaj period donosi vam harmonizaciju odnosa sa partnerom, jer zajedničkim naporima možete rešiti neke dugotrajne probleme koji su postojali između vas. Postoji mogućnost da pokrenete zajednički biznis. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Raka ili Škorpije.

Zdravlje: Reuma.
Vodolija

Vodolija

Posao: Višestruke poslovne ponude mogu kod vas stvoriti dilemu. Sada možete unaprediti kvalitet vaših poslovnih odnosa i proširiti krug poslovnih partnera. Poseban uspeh očekuje one Vodolije koje sarađuju sa inostranstvom ili pokreću privatan biznis sa prijateljima.

Ljubav: Planete su vam naklonjene da u potrazi za svojom srodnom dušom zaista pronađete osobu koja vam je veoma slična po sistemu vrednosti. Poznanstvo sa osobom u znaku Lava ili Strelca može se pretvoriti u mnogo više od avanture.

Zdravlje: Muči vas duže vreme gorušica, a da povodom toga ništa do sada niste preduzeli.
Ribe

Ribe

Posao: Sadašnji aspekti u vašem polju finansija mogu uzrokovati turbulentan period na finansijskom planu. Oprezno upravljajte novcem, jer se može desiti da zastoj na poslovnom planu bude izazvan upravo nedovoljnim finansijskim sredstvima za rad na projektu.

Ljubav: Ovaj period može vam doneti prelazak granice prijateljstva sa osobom koju već duže vreme poznajete. Moguć je početak nove veze sa osobom koju poznajete preko prijatelja. Ribe koje se nalaze u vezi mogu unaprediti kvalitet svog odnosa s partnerom i doneti važne odluke o zajedničkoj budućnosti.

Zdravlje: Solidno.