horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Pozitivni aspekti donose vam fantastičan podsticaj za napredak u karijeri. Uspeh ćete postići u okviru profesionalnog usavršavanja i na ispitima. Uspeh kroz saradnju sa stranim kompanijama. Uvek uz sebe imajte i rezervni plan, kako ne bi došlo do neprijatnih iznenađenja.

Ljubav: Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom na putovanju, ali to kasnije može doneti izazove koje sobom donosi ljubav na daljinu. Ovnovi koji su u vezi prolaze kroz lep period u odnosu sa partnerom.

Zdravlje: Smanjite alkoholna pića, kao i pušenje.
Bik

Bik

Posao: Period prolazi u znaku finansijskog uspeha, jer u polju platnog prometa dolazi do daleko većeg obrta. Poseban uspeh očekuje Bikove koji se bave trgovinom, nekretninama ili sarađuju sa inostranstvom. Poslovi koji se zaključuju, mogu biti trajnog karaktera.

Ljubav: Povoljni aspekti deluju tako što unose sklad u vašu vezu i oživljavaju strast između vas. Moguće je zajedničko putovanje ili uspeh u nekom zajedničkom poduhvatu. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom osobom na putovanju.

Zdravlje: Problemi sa grlom, učestalom upalom.
Blizanci

Blizanci

Posao: Novo partnerstvo ili početak rada na novom projektu. Blizanci koji su planirali da odu u inostranstvo i da rade, sada imaju povoljan splet okolnosti da to urade. Ukoliko ste imali probleme s nekim papirima i dokumentacijom, to ćete uspešno srediti.

Ljubav: Veliki broj prilika povećava šanse slobodnim Blizancima da pronađu svoju srodnu dušu. Postoji velika mogućnost da sretnu takvu osobu preko prijatelja ili na putovanju. Blizanci koji su u vezi mogu da imaju nesporazume s partnerom, ali će to brzo prevazići.

Zdravlje: Pad imuniteta.
Rak

Rak

Posao: Pruža vam se prilika da u velikoj meri popravite svoju finansijsku situaciju. Uspeh kroz investicije i mudre poslovne poteze. Međutim, neko od vaših saradnika može biti problematičan, pa će ovaj period proći u znaku raskida jedne stare saradnje.

Ljubav: Slobodni Rakovi mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko posla. Moguće je da ta osoba, međutim, nešto krije i da tvrdi da je slobodna, a da to u stvari nije. Budite realniji, pazite da se ne razočarate. Rakovi koji su u vezi prolaze kroz period nesuglasica.

Zdravlje: Promenite režim ishrane.
Lav

Lav

Posao: Pruža vam se prilika da ostvarite veliki finansijski napredak. Saradnja sa inostranstvom, uslužne delatnosti ili profesionalno usavršavanje mogu biti oblasti u kojima ćete posebno zablistati. Napredak u karijeri mogu očekivati i Lavovi koji rade u prosveti.

Ljubav: Planetarni aspekti u vašem polju prave ljubavi donose vam veliki broj prilika da upoznate svoju srodnu dušu. Zanimljivu osobu možete upoznati preko posla ili na nekom putovanju. Lavovi koji su u vezi uspešno će realizovati zajednički cilj.

Zdravlje: Više se odmarajte, preforsirali ste se.
Devica

Devica

Posao: Dešavanja u vašem polju poslovanja doneće vam talas pozitivne energije što se tiče poslovnih pregovora i razvoja poslovanja. Akcenat je na potpisivanju nekog ugovora i početku rada na nekom važnom projektu. Očekuje vas proširenje kruga dužnosti.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom ulazi u period stabilnosti. Očekuje vas uspeh u rešenju bitnog egzistencijalnog problema. Nesporazumi su mogući među ukućanima, a vi ćete biti u situaciji da to razrešite. Slobodne Device očekuje početak veze.

Zdravlje: Više se odmarajte. Preuzeli ste na sebe dosta odgovornosti.
Vaga

Vaga

Posao: Vaš odnos s nadređenima može se kretati silaznom putanjom. Neophodno je da zadržite diplomatski stav. Nezaposlene Vage mogu dobiti odličnu poslovnu ponudu, i to može biti u oblasti komunikacija i kreativnih zanimanja, kao i odnosa sa javnošću. Unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom će u ovom periodu dobiti na kvalitetu. Vaš odnos će se produbiti i stabilizovati. Slobodne Vage očekuje veliki broj prilika za flert, pa će se među brojnim obožavaocima najzad pronaći i onaj pravi.

Zdravlje: Pojačana nervoza odražava se i na vaš san.
Škorpija

Škorpija

Posao: Aspekti u vašem polju novca mogu da vam donesu jedinstvenu priliku da u značajnoj meri unapredite svoju finansijsku situaciju. Uspeh vas očekuje u oblasti trgovine, finansija i marketinga. Poslovna saradnja sa inostranstvom će se proširiti, a moguće je i potpisivanje sporazuma.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom može da se destabilizuje, posebno ako ste neke stvari prećutali partneru. To može da naruši uzajamno poverenje, pa će biti neophodno da ga povratite kroz jedan iskren razgovor. Pokušajte da ga obavite što pre.

Zdravlje: Pojačana nervoza.
Strelac

Strelac

Posao: Kao glavnog aktera na astrološkoj pozornici na koga će aspekti ponajviše uticati, pružiće vam se prilika da proširite krug svojih poslovnih saradnika i poboljšate svoju finansijsku situaciju. Uspeh vas očekuje u oblasti saradnje sa inostranstvom, turizmu, kreativnim zanimanjima i u prosveti.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom se stabilizuje, i to uprkos povremenim nesuglasicama. Slobodne Strelčeve očekuje prava ljubavna ekspanzija, pa je čak moguća dilema jer vam se u isti mah mogu dopasti dve osobe.

Zdravlje: Odlično se osećate, pozitivni ste!
Jarac

Jarac

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju novca donose vam priliku da ostvarite veliki dobitak. Očekuje vas poseban uspeh ako se nalazite na rukovodećem položaju. Jarčevi koji traže posao, mogu dobiti odličnu poslovnu ponudu u okviru marketinga i menadžmenta.

Ljubav: Uspešno ćete prevazići neki problem koji je dugo postojao između vas i partnera. Uspeh vas očekuje na porodičnom nivou, bilo da je reč o uspehu vaših ukućana ili nekom uspešnom zajedničkom poduhvatu. Slobodni Jarčevi nalaze se u iskušenju da započnu tajnu ljubavnu vezu.

Zdravlje: Reumatske tegobe.
Vodolija

Vodolija

Posao: Ovaj dan vam može doneti priliku da uspostavite novu poslovnu saradnju i ostvarite značajan profit. Uspeh vas očekuje u trgovini, finansijama i kreativnim zanimanjima. Ukoliko planirate početak privatnog biznisa, sada je pravi trenutak.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom ulazi u period stabilizacije. Očekuje vas mnogo lepih trenutaka, a moguće je i kraće putovanje. Slobodne Vodolije mogu da se odluče na prvi korak u zbližavanju sa osobom s kojom su do sada više prijatelji.

Zdravlje: Loša cirkulacija, naročito ona periferna. Stvara vam osećaj hladnoće.
Ribe

Ribe

Posao: Negativni aspekti u vašem polju tajni, daju mogućnost da svoje poslovne planove krijete od konkurencije. Očekuje vas važan poslovni sastanak, na kojem ćete uspeti da sklopite sporazum, mada ne sasvim u skladu s vašim očekivanjima. Oprezno upravljajte novcem, mogući su vanredni izdaci.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu da se odluče na to da se upuste u tajnu vezu s osobom koju poznaju preko posla. U početku će vaša veza biti pod velom tajnosti. Ribe koje su u vezi mogu da prolaze kroz period pojačanog nepoverenja.

Zdravlje: Loša probava, opstipacija.