horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Budite oprezni, jer ovaj dan može biti odlučujući za početak poslovnih pregovora što se tiče veoma važnog projekta. U zavisnosti od ishoda ovog poslovnog sastanka zavisiće duži vremenski period što se tiče finansija. Možete očekivati dobre rezultate u kreativnim zanimanjima.

Ljubav: Ovaj dan doneće vam poboljšanje komunikacije u odnosu s partnerom. Vaš odnos će otopliti, a neprijatna epizoda međusobnog vašeg nepoverenja i ljubomore ubrzo će biti zaboravljena.

Zdravlje: Prijao bi vam odmor, ali odlazak na neku udaljenu destinaciju, kako biste se potpuno distancirali.
Bik

Bik

Posao: Akcenat je na uspostavljanju nove poslovne saradnje. Pred vama se otvara putovanje koje će vam doneti finansijski uspeh. Planetarni aspekti doneće vam, niz sastanaka i kraćih putovanja, a ujedno i označiti završetak rada na poslu.

Ljubav: Slobodne Bikove očekuje uzbudljiva ljubavna avantura na putovanju. Bikovi koji su u vezi mogu prolaziti kroz burnu fazu nepoverenja i ljubomore. Na sreću, sve će to kratko trajati. Za kratko vreme moguće su velike oscilacije u vašem raspoloženju.

Zdravlje: Više se krećite. Postali ste statični, nespremni za bilo koju aktivnost.
Blizanci

Blizanci

Posao: Nastupa povoljan period za vas jer ćete biti u situaciji da započnete nov projekat. Ovog dana možete očekivati pojačanu inspiraciju, pa će se to odraziti na vaš uspeh u kreativnim poduhvatima. Novac koji je ranije trebalo da vam stigne, može vam biti uplaćen ovog dana. Iznenadan priliv novca.
Ljubav: Slobodne Blizance očekuje uzbudljiv izlazak sa osobom prema kojoj osećaju neodoljivu fizičku privlačnost. Zauzeti Blizanci će se uspešno dogovoriti s partnerom oko nekog putovanja ili lepog izleta.

Zdravlje: Anksioznost. Obratite se lekaru.
Rak

Rak

Posao: Imate šansu da unapredite svoju finansijsku situaciju. Vaš osećaj za dobre poslovne poteze biće na zavidnom nivou, pa vas očekuje veoma produktivan dan tokom kojeg ćete postići mnogo toga. Očekuje vas finansijski uspeh.

Ljubav: Pred vama je povoljan period na ljubavnom planu, tako da ćete uspešno sprovoditi u delo zajedničke poduhvate s partnerom. Slobodnim Rakovima predstoji obnavljanje komunikacije s osobom koja im je bila draga u prošlosti. Veliki broj prilika za avanture.

Zdravlje: Glavobolja. Moguće da potiče od visokog pritiska, pa je odlazak kod lekara neophodan.
Lav

Lav

Posao: Planetarni aspekti aktivira vaše polje poslovnih sastanaka i putovanja, pa vam dan može proteći u znaku više sastanaka na kojima ćete uspostaviti novu saradnju i značajno proširiti krug saradnika. Bolja organizacija će vas učiniti efikasnijim.

Ljubav: Očekujte otopljavanje prethodno narušenog odnosa s partnerom. Iza vas će biti epizode nepoverenja uslovljene prećutkivanjem nekih stvari i detalja. Slobodne Lavove očekuje susret sa fatalno privlačnom osobom na nekom putovanju.

Zdravlje: Unosite više vode u organizam, a izbegavajte gazirana pića.
Devica

Devica

Posao: Ovaj dan može proteći u znaku novih poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora. Akcenat je na rešavanju administrativnih pitanja i dokumentacije. Daleko bolja organizacija, ali i posebno nadahnuće, doprineće tome da ostvarite zavidne rezultate. Očekuje vas povišica plate.

Ljubav: Slobodne Device mogu da upoznaju osobu koja će ispunjavati sve njihove kriterijume i sa kojom mogu vrlo brzo da započnu vezu. Zauzete Device prolaze kroz harmoničan period u kojem će njihov odnos s partnerom biti pun podrške i ljubavi.

Zdravlje: Alergija, promenite terapiju.
Vaga

Vaga

Posao: U najavi je unapređenje poslovanja što se tiče kreativnih zanimanja, pa ako se bavite dizajnom ili nekom umetnošću, možete očekivati pravi procvat. Akcenat je na sklapanju ugovora i važnom poslovnom razgovoru. Planete su vam naklonjene.

Ljubav: Ovaj period je nepovoljan, jer vam donosi nepoverenje i ljubomoru od strane partnera. Danas možete imati problema i u okviru porodice, i to u vidu nesporazuma i različitog viđenja starog problema jednog od ukućana. Situacija zahteva kompromisno rešenje.

Zdravlje: Povedite računa koliko vremena provodite na suncu.
Škorpija

Škorpija

Posao: Danas su najavljeni pregovori iza zatvorenih vrata, tako da ćete u ovom periodu delovati prikriveno u odnosu na konkurenciju. Svojom sugestivnošću i samouverenim nastupom postići ćete mnogo, a ovim dogovorom ćete ostvariti značajan finansijski dobitak.

Ljubav: Uzbudljiva i strastvena avantura sa osobom koju ste upoznali na putovanju može obeležiti ovaj dan. Očekuje vas početak burne veze. Škorpije koje su u vezi očekuje lep period u odnosu s partnerom, mada povremeno prožet nepoverenjem.

Zdravlje: Muči vas kostobolja. Vreme je da odete kod reumatologa.
Strelac

Strelac

Posao: Danas je najvažnije rešenje finansijskog pitanja. Od današnjih poslovnih odluka i izbora zavisiće jedan duži vremenski period. Pregovori mogu biti teški, ali uspešni, naročito ako sarađujete sa inostranstvom.

Ljubav: Veoma je važno da otvoreno porazgovarate s partnerom o tome šta vam smeta. Nemojte dopustiti da se problem nagomilava, jer to kasnije može biti fatalno po vašu vezu. Ukoliko ste slobodni, takva situacija vam i odgovara. Trenutno vam prijasamoća, kao i izlasci sa prijateljima, sa kojima ste vrlo opušteni.

Zdravlje: Problem sa sinusima, koji je prešao u hroničan.
Jarac

Jarac

Posao: Ovaj dan vam donosi dosta toga novog. Početak novog poglavlja na poslovnom planu doneće vam rad na novom projektu. Dobar je trenutak i da započnete vaš sopstveni biznis. Uspeh ćete postići kroz dobar osećaj za dalje poslovne poteze i dobru intuiciju što se tiče novca.

Ljubav: Nepovoljan period u odnosu s partnerom, jer su mogući nepoverenje i ljubomora, koji povremeno mogu biti žestoki. Tek kasnije možete očekivati olakšanje. One slobodne očekuje poznanstvo na nekom društvenom skupu ili putovanjima.

Zdravlje: Variranje pritiska. Obratite se kardiologom.
Vodolija

Vodolija

Posao: Planetarni aspekti učiniće vas organizovanijim, ali i analitičnijim nego ranije. Period je povoljan za nove početke, a sledi i čitav niz dogovora i potpisivanje unosnog ugovora sa inostranom firmom. Uspeh ćete ostvariti što se tiče nove poslovne saradnje, ali i važnih pregovora sa nadređenima.

Ljubav: Mnogo toga će vam poći za rukom u odnosu s partnerom, pa ćete imati mnogo razloga da budete zadovoljni. Slobodne Vodolije očekuje romantičan susret i uzbudljivo veče sa osobom koja je drugačijeg kulturnog porekla.

Zdravlje: Teško podnosite visoke temperature.
Ribe

Ribe

Posao: Aktivira se vaše polje prometa, pa možete očekivati povećan obim posla. Iskoristite povoljne aspekte za početak privatnog biznisa. Akcenat će biti na saradnji sa inostranstvom i okupljanju pouzdanih ljudi u vaš tim. Povoljan finansijski period.

Ljubav: Vaše prijateljstvo može se pretvoriti u vezu, ali u svemu može biti i jedna doza distance. Ne želite da kvarite lepo prijateljstvo, ali u isti mah osećate nešto više. Vaša osećanja su pomešana. Pred vama je lep i romantičan period.

Zdravlje: Problemi s kičmom. Nemojte je za sada opterećivati.