horoskop

Ovan

Ovan

Karijera: Previše vremena provodite na poslu. Opterećuju vas detalji. Tokom današnjeg dana vas očekuje povoljan period za rešavanje manjih poslovnih problema.

Ljubav: Nova ljubav je na pomolu, pružite šansu starom prijatelju. Na emotivnom planu vas očekuje povoljna faza za nove zajedničke odluke sa voljenom osobom.

Zdravlje: Posvetite se sebi.
Bik

Bik

Karijera: Mogućnost napredovanja na poslu. Karijera vam je na prvom mestu. Trud se isplati. Rešili ste većinu važnih obaveza na ovom polju. Današnji dan vam donosi priliku da izbijete u prvi plan.

Ljubav: Sa partnerom idilično. Slobodni bi mogli da sretnu staru ljubav. Voljena osoba vam je posvećena i srećni ste kada ste zajedno. Možete da očekujete povoljan period.

Zdravlje: Ukoliko ne pazite samo na sebe, niko drugi neće.
Blizanci

Blizanci

Karijera: Novi izazovi su pred vama. Trebalo bi da budete istrajni. Funkcionišete pod pritiskom i možete lako doći do problema na polju posla. Dosta toga vas opterećuje.

Ljubav: Osvrćete se unazad, mislite na budućnost. Ako ste slobodni, današnji dan će vam doneti priliku da upoznate osobu koja želi ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Izbegavajte alkohol i cigarete.
Rak

Rak

Karijera: Preosetljivi ste zbog stresa, potreban vam je odmor. Došao je trenutak da donesete konačnu odluku da li ostajete na starom poslu ili prelazite na novi.

Ljubav: Pokušajte da sagledate drugu stranu, partener se oseća zapostavljeno. Možete da očekujete zanimljiva poznanstva. Povoljan vam je dan za početak nove ljubavi.

Zdravlje: Izbegavajte kaloričnu hranu.
Lav

Lav

Karijera: Obratite pažnju na odnose sa kolegama, neko vam može zamerati za sitnice. Ukoliko se bavite privatnim poslom, uspećete da ostvarote značajno poboljšanje na materijalnom planu.

Ljubav: Burna i strastvena veza, neko je potajno zaljubljen u vas. Bračni partner će vam biti maksimalno posvećen. Naredni period je povoljan da vaš odnos popravite.

Zdravlje: Budite oprezni sa zglobovima.
Devica

Devica

Karijera: Imate mnogo ideja, budite odlučni u realizaciji. Nije vam lako da ispunite očekivanja koja ste sami sebi nametnuli. Ni vi niste od kamena, svako ima pravo na grešku.

Ljubav: Društveni život vam je zapostavljen, posvetite se prijateljima. Moguće je da vas očekuje novo poznanstvo sa osobom koja će biti prilično važna za vas.

Zdravlje: Opustite se uz drage ljude.
Vaga

Vaga

Karijera: Umarate se na poslu zbog manjka kreativnosti. Pokušajte da pronađete motivaciju. Finansijska situacija vam je nepovoljno prikazana. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa dugovanjima.

Ljubav: Pred vama je period u kojem ćete imati dosta preokreta i tenzije u odnosu sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Pazite na kolena.
Škorpija

Škorpija

Karijera: Zaboravili ste na početni cilj, nemojte smanjivati očekivanja. Moguće je da ćete imati manje probleme u komunikaciji sa saradnicima. Dosta tenzije vlada u vašem poslovnom okruženju.

Ljubav: Moguće je da ćete uskoro ući u vezu sa osobom koja će vam u kratkom vremenskom roku prirasti za srce.Ne gurajte probleme pod tepih.

Zdravlje: Bavite se sportom.
Strelac

Strelac

Karijera: Postoji mogućnost da budete nagrađeni za dosadašnje rezultate. Pred vama je period u kojem možete da ostvarite značajne promene na polju posla.

Ljubav: Iako imate najbolje namere, možete biti pogrešno protumačeni.

Zdravlje: Stabilno.
Jarac

Jarac

Karijera: Poneki put je vaš rad podcenjen, ali pravi uspeh je na pomolu. Očekuje vas povoljan period za posao. Možete da se nadate pozitivnim preokretima.

Ljubav: Maštate o osobi koja vam se dopada duže vreme. Danas bi mogla da vam se ukaže prilika za susret sa njom. Mogućnost tajne veze, obazrivo sa emocijama.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.
Vodolija

Vodolija

Karijera: Budite istrajni u svojim ciljevima. Nemojte da očekujete da ćete na ovom polju ostvariti svoje planove danas. Dosta toga će vam se preokrenuti.

Ljubav: Buran period, moguća veza sa osobom iz inostranstva. Moguće je da vam je potrebna distanca od voljene osobe kako bi shvatili šta zaista želite i osećate.

Zdravlje: Hranite se zdravo.
Ribe

Ribe

Karijera: Ukoliko pažljivo odigrate, možete vrlo brzo napredovati. Putovanje u inostranstvo bi moglo da vam se isplati u narednom periodu. Sudbina vam je naklonjena.

Ljubav: Neko pokušava da pridobije vašu pažnju. Imate dobar odnos sa voljenom osobom koja je iskrena prema vama. Vaša veza lepo napreduje.

Zdravlje: Moguća prehlada.