horoskop

Ovan

Ovan

POSAO

Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira i ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi. Opustite se, sve imate pod kontrolom.


ZDRAVLJE

Više se odmarajte.
Bik

Bik

POSAO
Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine.

LJUBAV

Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime.

ZDRAVLJE

Prekontrolišite krvni pritisak.
Blizanci

Blizanci

POSAO

Delujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.

LJUBAV

Važno je da učinite ono što osećate jer će vam to doneti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.
Rak

Rak

POSAO

Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu

LJUBAV

Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Ako ste u vezi, opustite se, shvatite da imate dobrog partnera kraj sebe.

ZDRAVLJE

Problemi sa leđima.
Lav

Lav

POSAO

Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. Moraćete da popustite pred nečijim zahtevima.

LJUBAV

Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.
Devica

Devica

POSAO

Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak.

LJUBAV

Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti.

ZDRAVLJE

Nesanica.
Vaga

Vaga

POSAO

Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.

LJUBAV

Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.
Škorpija

Škorpija

POSAO

Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove. Budite malo opušteniji, ne dajte nervozi da vas pobedi.

LJUBAV

Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Trgnite se, budite malo pozitivniji, to će pre svega vama pomoći…

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima.
Strelac

Strelac

POSAO

Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Blago vama sa takvim partnerom!

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.
Jarac

Jarac

POSAO

Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.

LJUBAV

Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama. Svako od nas ih čini, zar ne?

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.
Vodolija

Vodolija

POSAO

Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Ne brinite se, biće i boljih perioda.

LJUBAV

Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje i čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Prihvatite savet, kritiku, pomoći će vam!

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom.
Ribe

Ribe

POSAO

Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije.

LJUBAV

Nedostaje vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Najčešće situaciju procenjujete subjektivno.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi.