horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Usmereni ste na ostvarivanje poslovnog partnerstva koje bi za vas moglo da bude veoma važno. Daćete svoj maksimum kako bi privukli i zadržali važne investitore. Ispanirali ste sledeće poslovne poteze, za koje postoji mala verovatnoća da ne donesu profit.

LJUBAV: Ukoliko ste imali veće probleme u braku, možete da očekujete da ćete danas definitivno razrešiti neku dilemu. Odluka je samo na vama i kakva god da bude - koristiće! Zahvaljujući intuiciji, uvek donesete odluke koje su dobre za vas.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas, nema razloga za brigu kada je u pitanju zdravlje.
Bik

Bik

POSAO: Uspećete baš sve da izbalansirate i da izađete na kraj sa brojnim obavezama sa kojima ste okupirani... Imajte na umu da će vam neke stvari ići lakše nego što se čini. Skepticizam i nepoverenje u svoje sposobnosti nekako ne idu uz vas!

LJUBAV: Moguće je zanimljivo novo poznanstvo sa nekim od pripadnika vazdušnih znakova: Blizancem, Vagom ili Vodolijom. Iako niste preterano slični, jaka hemija između vas postoji.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku, moguće je da imate manjih problema sa anemijom. Nedostatak gvožđa možete poboljšati uz adekvatnu ishranu.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Moguće je da ćete imati neki neočekivani dobitak. Tokom današnjeg dana vas prati faktor sreće iskoristite maksimalno ono što vam se pruža i izvucite iz toga korist za sebe.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, nema razloga da se dvoumite, već krenite u akciju! Osvojićete osobu koja vam se dopada već duže vreme mnogo lakše nego što mislite! Simpatije postoje i sa njene strane, ali vi kao da to ne primećujete.

ZDRAVLJE: Moguća je tahikardija, ne izlažite se stresnim situacijama i ne umarajte se previše. U zadnje vreme ste se naprezali preko svojih fizičkih mogućnosti.
Rak

Rak

POSAO: Veoma povoljan plan za vas ukoliko se bavite privatnim poslom. Ako ste planirali pokretanje sopstvenog biznisa, danas je pravi trenutak da ideju sprovedete u delo!

LJUBAV: Sreću i zadovoljstvo nalazite pored svog partnera. Dan je veoma povoljan za sve one koji su u braku ili u dužoj vezi, možete da očekujete veoma prijatnu situaciju. Zajedno donosite odluku koja je od velike važnosti za zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: U narednim danima posetite ginekologa/urologa, mogući su problemi vezani za reproduktivne organe. Nemojte zanemarivati određene, bezazlene simptome.
Lav

Lav

POSAO: Poradite na komunikaciji sa saradnicima. Ukoliko budete nastavili da održavate imidž misteriozne osobe, bićete pogrešno protumačeni - kao da imate problem koji prikrivate. Možda je pravi razlog neka nesigurnost, koja ukazuje na onu emotivnog tipa.

LJUBAV: Otvara vam se nova mogućnost za paralelni flert ili tajnu vezu sa nekom osobom iz komšiluka ili vaše neposredne blizine. Dopada vam se ideja o zbližavanju sa njom.

ZDRAVLJE: Pripazite na moguće bolove u grlu, podložni ste infekcijama. Izbegavajte hladne, gazirane sokove, pića. Uostalom, sada nisu visoke temperature, pa je najbolje da koristite piće sobne temperature.
Devica

Devica

POSAO: Finansije će vam biti generalno stabilne, pa nema razloga da brinete. Manji troškovi su ovaj put neizbežni, pomirite se stvarima koje ne možete da promenite. Umete sebe da opteretite problemima koje niste u mogućnosti da promenite, niti da utičete na postojeću situaciju.

LJUBAV: Nadate se da će partner odrćati datu reč, pošto se vi svakako trudite da ispoštujete svoj deo dogovora sa njim. Nema potrebe da previše brinete, smanjite potrebu za kontrolom.

ZDRAVLJE: Prilično ste ukočeni i to vam predstavlja veliki problem, a pritom vam stvara i nervozu.
Vaga

Vaga

POSAO: Moguće je da ćete danas prilično površno obaviti samo one poslovne obaveze koje morate. Niste pretrano raspoloženi za posao i potrudićete se da ga maksimalno eskivirate. Imajte na umu da vas svesrdno posmatraju ne samo nadređeni, već i poslovni saradnici, koji vrebaju svaku vašu grešku.

LJUBAV: Potrebna vam je pažnja i ljubav. Ni jedna prilika za flert ne može da vam promakne jer ste usmereni na postizanje ljubavnog zadovoljstva. Želite sve osim da budete sami.

ZDRAVLJE: Pospanost vas prati tokom celog dana, kao i manjak energije. Proverite pritisak!
Škorpija

Škorpija

POSAO: Dan je sasvim solidan kada je u pitanju posao, možete da ostvarite manji pomak. Podršku i pomoć ćete dobiti od strane ženskih saradnika koji su vam naklonjeni.

LJUBAV: Iz nekog razloga ste počeli da menjate mišljenje koje ste imali o voljenoj osobi. Kao da je neki njen mali gest pokrenuo sumnju u vama, a kada se taj rovac probudi teško se gasi. Intuicija vam je nepogrešiva, oslonite se na nju. Ukoliko budete ostvarili sa jim otvoren razgovor, doći ćete do nekih saznanja.

ZDRAVLJE: Podložni ste psihosomatskim problemima, pa izbegavajte stresne situacije. Skloni ste anksioznosti.
Strelac

Strelac

POSAO: Imaćete mogućnost da poboljšate komunikaciju sa većim delom saradnika i samim tim da ulepšate raspoloženje u kolektivu. Umete da napravite opuštenu atmosferu, da približite saradnike jedno drugom, da stvarate pozitivnost. Volite svoje komunikacijske sposobnosti.

LJUBAV: Veoma ste zadovoljni situacijom koju imate na emotivnom planu. Kakav god da je vaš status nemate nameru da ga promenite i želite da uživate u svemu što vam pruža! Svesni ste da je ovo jedinstvena prilika koju ne trebate ispuštati.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate danas, puni ste elana i energije! Širite dobro raspoloženje!
Jarac

Jarac

POSAO: Bićete u prilici da poboljšate odnose sa nadređenima. Lakše ćete prevazići neke trazvice koje ste imali ranije, sada kada situaciju sagledavate na neki drugačiji način.

LJUBAV: Moguće je da ste više fokusirani na druge stvari, a da vam je ljubav sada u drugom planu. Samim tim, ne treba da očekujete prevelike promene, jer ih neće biti. Ukoliko ste u vezi, partner nije zadovoljan vašim zanmarujućim odnosom. Često se zapita da li je on još uvek bitan u vašem životu.

ZDRAVLJE: Hronični problemi sa kičmom vam se ponovo pojavljuju. Posetite lekara.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Moguće je da vam danas dolazi neki novac iz inostranstva ili da ćete uspeti da ostvarite blisku saradnju sa osobom iz neke druge države. Možete da računate na uspeh!

LJUBAV: Možete da očekujete burna dešavanja na emotivnom planu! Više njih vam posvećuje svoju pažnju, a vi u tome maksimalno uživate i koristite situaciju u kojoj ste. Dvoumite se, ne znate tačno šta želite.

ZDRAVLJE: Moguće su virusne infekcije, pa se potrudite da se držite podalje od potencijalnih izvora zaraze. Izbegavajte zatvorene prostore, kao i susrete sa osobama koje su skoro preležale neku bolest.
Ribe

Ribe

POSAO: Svoje dugove za sada uredno vraćate i nemate većih problema. Finansijska situacija vam je generalno stabilna i možete da očekujete da će tako i ostati. Ipak, pokušajte sada nešto da

uštedite, jer može lako doći do nekih nepredviđenih troškova. Primanja su vam solidna, ali ne volite da budete u neizvesnoj situaciji.

LJUBAV: Potrebno vam je više lične slobode i vremena koje ćete provesti u samoći. Partner postaje preterano ljubomoran i posesivan što vam stvara osećaj nelagodnosti.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje, meditacija. Emotivni problemi vas sve više opterećuju.