horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Aspekti u vašem polju inostranstva i profesionalnog usavršavanja ukazuje na scenu koja će u ovom periodu biti dominantna. Uspeh ćete postići kroz programe usavršavanja i ovladavanje novim veštinama. Napredak u karijeri i unapređenje finansijske situacije.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz period u kojem vlada harmonija i to uprkos povremenim razmirica i različitim mišljenjima o nekim bitnim pitanjima. Vaša veza je zasnovana na pravim osećanjima, tako da će sve, pa i male razmirice, proći bez problema kroz ovaj period.
Zdravlje: Odlično se osećate.
Bik

Bik

Posao: Početak vaše saradnje s nekim prijateljima može biti nakratko odložen, ali to vas neće odvratiti od daljeg poslovanja. Najveći izazov na poslovnom planu tokom ovog perioda sastojaće se u tome da raspolažete dovoljno velikom količinom novca za dalje poslovanje i investicije.
Ljubav: Bikovi koji su u vezi mogu da osete da se partner malo udaljio i da živi u nekom svom svetu, ali će uspešno prevazići period tih sumnji i preispitivanja. Bikovi koji su slobodni mogu da upoznaju svoju srodnu dušu na kraćem putovanju.
Zdravlje: Probavne smetnje.
Blizanci

Blizanci

Posao: Pripremite rezervni plan za jedan duži period, jer vas očekuje dosta odlaganja i prepreka u obavljanju važnih radnih zadataka. Vaš odnos sa nadređenima može povremeno biti u atmosferi povišenog tona ili nesporazuma. Potrudite se da to predupredite maksimalnom diplomatijom.
Ljubav: Slobodni Blizanci mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koju upoznaju na putovanju ili na društvenom skupu preko posla. Očekuje vas početak ljubavnog poglavlja sa osobom u znaku Ovna ili Vage. Pa ipak, realno sagledajte osobu s kojom se viđate.
Zdravlje: Prehlada.
Rak

Rak

Posao: Povoljan period za Rakove koji traže posao, jer će doći u kontakt s pravim osobama koje im mogu pomoći. Možda nećete biti baš oduševljeni radnim mestom i uslovima na poslu, ali ćete s vremenom imati prilike da napredujete i dobijete povišicu.
Ljubav: Rakovi koji su u vezi mogu da pokušaju da poprave odnos s partnerom koji je imao velike oscilacije u poslednje vreme. Najveći problem je mogao biti nedosledno ponašanje partnera i njegovo pogrešno tumačenje vaših reči. Problem ćete prevazići otvorenim razgovorom, bez ustezanja.
Zdravlje: Probavne smetnje.
Lav

Lav

Posao: Ovaj period donosi iskušenje u vidu problematičnog saradnika ili kolege na poslu, koji vas može isprovocirati neistinitim tvrdnjama o onome što ste u jednom trenutku uradili ili rekli. Ono čega bi trebalo da se čuvate je manipulativna sredina i nekompetentne osobe koje pretenduju na vaše mesto.
Ljubav: Zauzeti Lavovi imaju dilemu da li da nastave vezu, posebno ukoliko su već duže vreme nezadovoljni. Slobodni Lavovi mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu u znaku Ovna ili Vodolije. To se može pretvoriti u ozbiljnu vezu.
Zdravlje: Tahikardija.
Devica

Devica

Posao: Veoma povoljan period za ugovaranje poslova, ali je važno da ne poklanjate poverenje nikome, nego sledite unutarnji glas. Uspeh možete postići u trgovini i zdravstvu. Vaša komunikacija s jednim od nadređenih može da postane problematična.
Ljubav: Slobodne Device očekuje novo ljubavno poglavlje sa osobom koju mogu da upoznaju preko posla. Uprkos oprezu i otporu od toga da joj priđete, između vas će doći do zbližavanja i sve češćih izlazaka. Zauzetim Devicama suprotni stavovi s partnerom danas mogu zadati glavobolju.
Zdravlje: Pad imuniteta.
Vaga

Vaga

Posao: Veliki broj planeta u znaku Jarca koji formira nepovoljan aspekt s vašim planetama mogu biti uzrok poteškoća u vašoj poslovnoj komunikaciji i pronalaženju pravih poslovnih kontakata. Ključ uspeha ovog perioda sastojaće se u vašem diplomatskom taktu tokom razgovora sa saradnicima, ali i u prilično problematičnom odnosu sa nadređenima.
Ljubav: Slobodne Vage mogu biti u delikatnoj situaciji, jer im se udvara osoba koju poznaju sa posla, nije isključeno da to bude neko od nadređenih. Zauzetim Vagama se nikako ne preporučuje tajna veza.
Zdravlje: Reuma.
Škorpija

Škorpija

Posao: Pruža vam se prilika da dobro zaradite, ali s druge strane možete biti neumereni u trošenju novca. U tome se i sastoji glavni izazov. Neophodno je da uspostavite kontrolu nad novcem i da budete daleko stroži prema sebi da vam kasnije novac ne bi falio.
Ljubav: Škorpije koje tragaju za svojom srodnom dušu mogu upoznati upravo jednu takvu osobu, ali ta osoba može u početku biti veoma ravnodušna prema njima. Tek s vremenom, može doći do komunikacije. Zauzete Škorpije mogu imati suprotne stavove s partnerom, ali će to prebroditi.
Zdravlje: Nervoza.
Strelac

Strelac

Posao: Vi ste usredređeni najviše na novac i na to da sebi obezbedite jedan fond za dalje poslovanje. Planete vam pružaju podršku upravo za to, tako da ćete uz pomoć neke uticajne osobe uspeti da zaradite više nego dovoljno novca za taj plan. Uspeh vas očekuje u saradnji s inostranstvom.
Ljubav: Dominantna tema je vaša bivša ljubav, kojom ste u poslednje vreme prosto opsednuti. Postoji mogućnost obnavljanja komunikacije između vas. Zauzeti Strelčevi će se često naći u dilemi da li njihov partner govori istinu ili živi u svom svetu.
Zdravlje: Melanholija.
Jarac

Jarac

Posao: Veliki broj planeta u polju skrivenih stvari obavija vaš poslovni plan velom tajne, pitate se šta se stvarno dešava iza kulisa. Moguće su manipulacije i skriveni scenario, ali ćete ubrzo steći daleko bolji uvid u dešavanja i rešiti to na svoj način. Budite obazrivi u rukovanju novcem.
Ljubav: Vodolije koje su u vezi osećaju se neshvaćenim od strane partnera. Partnerovu sumnju u njihovu vernost doživljavaju kao uvredu, a to će im i staviti do znanja. Neophodno je kompromisno rešenje da bi odnos nastavio da funkcioniše
Zdravlje: Loša cirkulacija.
Vodolija

Vodolija

Posao: Veliki broj planeta u polju skrivenih stvari obavija vaš poslovni plan velom tajne, pitate se šta se stvarno dešava iza kulisa. Moguće su manipulacije i skriveni scenario, ali ćete ubrzo steći daleko bolji uvid u dešavanja i rešiti to na svoj način. Budite obazrivi u rukovanju novcem.
Ljubav: Vodolije koje su u vezi osećaju se neshvaćenim od strane partnera. Partnerovu sumnju u njihovu vernost doživljavaju kao uvredu, a to će im i staviti do znanja. Neophodno je kompromisno rešenje da bi odnos nastavio da funkcioniše
Zdravlje: Loša cirkulacija.
Ribe

Ribe

Posao: Ovaj period nije dobar za to da uđete u rizične poslove. Sačekajte sa investicijama i posvetite se više razradi dobrog plana, tako da vam se savetuje da provedete u razradi rezervnog plana i dodatnim proračunima. U poslovnoj komunikaciji se izražavajte precizno da ne bi došlo do nesporazuma.
Ljubav: Slobodne Ribe mogu da uđu u vezu sa osobom koju su upoznale preko posla. To može ipak biti tajna veza, jer nećete želeti da se zna za vas. Zauzete Ribe imaju u planu da preduzmu poduhvat, ali im to ovog puta neće lako poći od ruke.
Zdravlje: Stalne glavobolje.