horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Ostaje vam dosta slobodnog vremena nakon što obavite sve poslove koje imate. Današnji dan ćete iskoristiti za odmor kako biste uspeli da napunite svoje baterije.
LJUBAV: Imate prijateljski odnos sa partnerom i znate da uvek u svakom trenutku sve možete da mu kažete. Očekuje vas povoljan dan u kojem će vam se još jednom potvrditi zajednička ljubav.
ZDRAVLJE: Imate sasvim dovoljno energije za sve što vas čeka i dobro se osećate u svojoj koži. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti generalno povoljan.
Bik

Bik

POSAO: Pred vama je povoljan period da stavite tačku na neki posao koji ste konačno priveli svom kraju. Možete da očekujete da ćete biti nagrađeni zbog dobro obavljenog posla.
LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom tokom današnjeg dana može da bude vaša problematična tačka. Dosta toga će vas u narednom periodu opterećivati.
ZDRAVLJE: Moguća je manja ukočenost kod vas u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta komplikacija na polju zdravlja. Posavetujte se sa vašim lekarom.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Očekuje vas putovanje na kojem ćete postići nove poslovne dogovore. Pred vama je generalno povoljan dan u kojem ćete biti zadovoljni svojim okolnostima na ovom polju.
LJUBAV: Prija vam da neko vreme budete slobodni i da nemate obavezu na emotivnom polju ka bilo kome. Ne očekuje vas bilo kakvo iskušenje kada je u pitanju polje ljubavi danas.
ZDRAVLJE: Ne očekuju vas veći problemi sa zdravljem. Osećate se sasvim dobro. Današnji dan posvetite prijateljima, porodici i onima koje volite kako bi uživali sa njima.
Rak

Rak

POSAO: Niste zabrinuti za poslovnu situaciju iako ona nije idealna. Spremni ste da date sve od sebe da probleme rešite. Možete da očekujete da ćete dobiti i pomoć koja vam je potrebna.
LJUBAV: Moguće je da se dvoumite oko nekih odluka na ljubavnom planu. Šta god da odlučite, nemojte da idete protiv sebe. Važno je da poštujete svoje moralne principe.
ZDRAVLJE: Malo ste osetljiviji danas i možete iz tog razloga biti skloni problemima sa zdravljem. Očekuje vas period u kojem ćete biti podložni brojnim komplikacijama
Lav

Lav

POSAO: Očekuje vas preokret na poslovnom polju. Dosta toga sada neće biti onako kako ste se nadali. Budite spremni na iznenađenja koja bi mogla sasvim da vam preokrenu sve.
LJUBAV: Partner vam je posvećen i lepo vam je kada ste zajedno. Očekuje vas pozitivna faza za ljubav. Možete da se nadate lepim i emotivnim trenucima u kojima ćete uživati.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži i nemate probleme sa zdravljem. Nastupio je povoljan period u kojem bi situacija na ovom polju trebala da vam bude stabilna.
Devica

Devica

POSAO: Imate neke sitne obaveze na polju posla ali kada to budete završili ostaće vam dosta slobodnog vremena. Generalno vam današnji dan neće biti stresan.
LJUBAV: Moguće je da niste spremni za ljubavne promene iako više niste srećni pored partnera nekako ste i dalje u istom mestu. Nemate sada snage da se suočite sa problemima.
ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta je moguć kod vas u narednom periodu. Važno je da se potrudite da na vreme povedete više računa o svom zdravlju i o svojim navikama.
Vaga

Vaga

POSAO: Faktor sreće vam je naklonjen i možete da očekujete pozitivna dešavanja na poslovnom polju danas. Pred vama su neke dobre vesti. Može vam se ukazati i prilika za napredovanje.
LJUBAV: Uživate u pažnji koju vam poklanja novi udvarač i dobro se osećate jer ste neko duže vreme bili prilično usamljeni. Možete da očekujete priliku za početak jedne važne veze.
ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Na polju zdravlja imate sasvim stabilno stanje kojim ste zadovoljni. Očekuje vas period u kojem ne biste trebali da imate bilo kakve brige.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Privatni posao ide u jako dobrom smeru i zadovoljni ste. Finansije su vam stabilne a to vam je svakako najvažnije sada. Generalno vas očekuje povoljan dan.
LJUBAV: Možete da očekujete nova dešavanja sa osobom koju već poznajete. Pred vama je zanimljiv flert i dopisivanje sa osobom koja vam budi znatiželju i lepe emocije.
ZDRAVLJE: Prevazilazite neke probleme na polju zdravlja. Moguće je da ste konačno ojačali i da nalazite način da se izborite sa starim zdravstvenim tegobama.
Strelac

Strelac

POSAO: Zadovoljni ste onim što ste do sada uspeli da postignete na polju posla i spremni ste da se sada malo odmorite od svega. Očekuje vas povoljan dan u kojem nećete biti opterećeni.
LJUBAV: Spremni ste da se posvetite partneru. Volite ga i lepo vam je kada ste zajedno, uživate u svakom trenutku. Vaša veza u budućnosti može da vodi do zajednice i braka.
ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično kod vas. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na ovom polju. Možete da se nadate pozitivnoj situaciji i dobroj energiji kod vas.
Jarac

Jarac

POSAO: Imate velike planove ali vam je potrebno mnogo vremena kako biste uspeli da ih zaista realizujete. Važno je da budete dovoljno strpljivi ali i da dobijete podršku pravih ljudi.
LJUBAV: Stabilna ljubavna veza vam uskoro dolazi. Možete da očekujete da ćete imati nova dešavanja sa osobom koja vam se dopada. Pred vama su pozitivna iznenađenja.
ZDRAVLJE: Ne očekuju vas bilo kakve brige! Dobro se osećate i zdravlje vam je odlično. Tokom današnjeg dana se posvetite sebi i tome da nađete neki užitak i zadovoljstvo.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Ne opterećujete se velikim planovima tokom današnjeg dana jer vam je važno da rešite i neke sitne obaveze. Ne biste trebali da imate veće komplikacije na poslovnom polju danas.
LJUBAV: Moguće je da ste zbunjeni i da ni sami niste sigurni šta tačno želite kada je u pitanju polje ljubavi. Očekuje vas period u kojem će vam trebati vremena da definišete svoje želje.
ZDRAVLJE: Izbegavajte previše alkohola i cigareta jer biste mogli da imate probleme na polju zdravlja zbog poročnog i neodgovornog ponašanja. Nađite način da menjate loše navike.
Ribe

Ribe

POSAO: Očekuje vas jako dobar dan tokom kojeg nećete imati nikakve brige vezane za poslovno polje. Možete da se nadate pozitivoj atmosferi na polju posla.
LJUBAV: Još uvek niste spremni da otvoreno pokažete svoja osećanja simpatiji jer vam je potrebno neko vreme da se opustite i oslobodite. Dosta toga vas brine u pogledu vašeg odnosa.
ZDRAVLJE: Opuštajte se i odmarajte i posvetite se sebi danas. Izbegavajte stresove. Mogući su vam novi problemi na polju zdravlja ako ne budete vodili računa o sebi.