horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Vredni ste i spremni da se maksimalno posvetite poslu. Očekuje vas povoljan dan za nove odluke na ovom polju. Važno je da budete sigurni u poteze koje povlačite.

LJUBAV: Sa voljenom osobom vas očekuje povoljan period za rešavanje nekih problema i nesuglasica iz prošlosti. Stvari će polako ići na bolje ako budete radili na tome.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro i nemate probleme sa zdravljem. očekuje vas dan u kojem će vaspratiti dobro raspoloženje i pozitivna energija, pa to iskoristite maksimalno.
Bik

Bik

POSAO: Skloni ste pravljenju grešaka na poslovnom polju kao i donošenju pogrešnih odluka. Pred vama je nepovoljan period u kojem biste mogli da budete skloni rizicima.

LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo koje će vas odvesti do ozbiljne veze i braka. Dolaze vam važne ljubavne promene koje će na vaš život ostaviti većeg traga u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i opijate. Moguće je da ćete na polju zdravlja biti skloni problemima zbog neodgovornog ponašanja prema samom sebi i zbog loših navika.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Pred vama je odličan dan za promene na polju posla. Ako očekujete neko radno mesto, dobićete ga. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom planu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja pokazuje da je puna samopouzdanja i da je spremna da napravi prvi korak ka vama. Možete da očekujete pozitivne preokrete u ljubavi.

ZDRAVLJE: Stabilno zdravstveno stanje vas očekuje u narednom periodu. Možete da se nadate i nekim dobrim vestima. Današnji dan vam je generalno veoma povoljan.
Rak

Rak

POSAO: Možete da očekujete pozitivne vesti koje će vam popraviti raspoloženje. Poslovni problemi se rešavaju. Imaćete priliku i da ostvarite neko poslovno napredovanje.

LJUBAV: Veoma ste otvoreni ka osobi koja vam se dopada i spremni ste na sve kako biste pridobili njenu pažnju. Možete da očekujete da će ona pokazati svoju naklonost ka vama.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u predelu leđa kod vas u narednom periodu. Potrudite se da se na vreme posavetujete sa nekim od stručnjaka po pitanju vašeg zdravlja.
Lav

Lav

POSAO: Pred vama je velika odluka koja može da bude i te kako značajna za vaše poslovno polje u budućnosti. Nemojte da izbegavate suočavanje sa realnošću.

LJUBAV: Vaša veza može da krene u boljem pravcu ako i vi i voljena osoba budete spremni da pravite više kompromisa. Veoma je važno da se na pravi način postavite prema voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Vreme je da proverite krvnu sliku. Moguće je da ćete u narednom periodu imati neke manje probleme sa zdravljem zbog anemije. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.
Devica

Devica

POSAO: Očekuje vas prilika da upoznate osobu koja će biti veoma važna u budućnosti za vaše poslovno napredovanje. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom polju.

LJUBAV: Nova veza se uskoro dešava a vi ste konačno spremni za to. Očekuje vas jako lepa atmosfera na ljubavnom polju. Spremni ste da se posvetite partneru do kojeg vam je stalo.

ZDRAVLJE: Pazite na krvni pritisak koji bi mogao da vam bude problematičan u narednom periodu. Dosta toga bi na polju zdravlja moglo da vas muči u narednom periodu.
Vaga

Vaga

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom pred vama je faza u kojoj ćete imati mogućnost da rešite neke probleme koji vas opterećuju. Moguć je i dobar savet od strane prijatelja.

LJUBAV: Voljena osoba vam pokazuje da joj je stalo do vas i da je spremna da se trudi da vaša veza opstane. Možete da očekujete da će vam odnos funkcionisati dosta bolje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim navikama kako bi na polju zdravlja mogli da ostvarite bolje i stabilnije stanje. Pred vama je period u kojem možete imati neke manje tegobe.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Kraće putovanje koje planirate bi moglo da vam donese pozitivnu priliku za novu poslovnu saradnju. Generalno vam je povoljan dan za bilo kakve poslovne promene.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom koja će vam pokazati kakve su joj namere ka vama. Spremni se da se upustite u nova emotivna dešavanja.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam malo osetljivi i možete zbog toga biti skloni problemima sa zdravljem. Očekuje vas period u kojem ćete biti prilično osetljivi.
Strelac

Strelac

POSAO: Očekuje vas povoljan dan za nove poslovne odluke i promene. Pred vama je faza uspona na polju karijere. Možete da se nadate nekim lepim vestima danas.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja ka vama pokazuje veliko interesovanje. Pred vama je period koji može da bude veoma interesantan za nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja. Današnji dan vam je veoma povoljan i donosi vam mnogo pozitivne energije.
Jarac

Jarac

POSAO: Ukoliko ste očekivali da ćete moći da menjate neke stvari danas, verovatno ćete biti prilično razočarani. Moguće je da je na poslovnom polju situacija prilično statična.

LJUBAV: Moguće je da niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na polju ljubavi i da vas to jako opterećuje. Nije vam lako da donesete novu odluku na ovom polju.

ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem kod vas. Stanje vam je generalno stabilno. Mogla bi da vam prija redovna fizička aktivnost, kako biste uspeli da održite dobru kondiciju.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Očekuje vas prilika da uzmete slobodan dan i da se malo odmorite od napornog poslovnog tempa koji imate. Spremni ste da se posvetite nekim drugim stvarima.

LJUBAV: Zaljubljeni ste i želite da pokažete partneru koliko vam je stalo do njega. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta romantičnih dešavanja i lepih iznenađenja.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor i opuštanje. Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati manje stresove i probleme i da će vam trebati neko vreme da izdvojite samo za sebe.
Ribe

Ribe

POSAO: Malo ste se ulenjili i neke poslovne obaveze ne shvatate dovoljno ozbiljno. Pred vama je teži dan za ovo polje. Potrebno vam je vrme kako biste sve mogli da stabilizujete.

LJUBAV: Flertujete sa novim poznanikom i spremni ste da mu otvorenije priđete kako biste mogli da započnete vezu. Možete da očekujete da ćete imati nova zanimljiva dešavanja u ljubavi.

ZDRAVLJE: Prija vam fizička aktivnost. Počnite da se bavite sportom. Organizujte svoje vreme tako da uvek imate mogućnost da trenirate i da ostanete u dobroj formi i kondiciji.