horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg nećete imati veće brige kada je u pitanju vaše poslovno polje. Možete da očekujete da će vam sve ići po planu.
LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje bi kasnije moglo da vas odvede do ljubavne veze koja bi trajala na duže staze u budućnosti. Pred vama je dosta nekih novih promena.
ZDRAVLJE: Bavljenje sportom vam prija i spremni ste da se više posvetite fizičkoj aktivnosti. Očekuje vas period u kojem ćete biti posvećeni redovnim treninzima.
Bik

Bik

POSAO: Saradnja sa inostranstvom vam može doneti priliku da dođete do dosta bolje poslovne i finansijske situacije. Potrudite se da na ovom polju ostvarite povoljnije stanje.
LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom u značajnoj meri popravite odnos. Možete da se nadate lepim zajedničkim trenucima i nežnostima.
ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu kao i prekomeran unos šećera. Potrudite se maksimalno da se više posvetite zdravijem načinu ishrane kako biste bili zdraviji i u boljoj formi.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Moguće je da niste preterano posvećeni svojim obavezama i da vam je potrebno više slobodnog vremena da malo predahnete. Iskoristite današnji dan za to.
LJUBAV: Nije vam lako da otvoreno pokažete kako se osećate prema osobi do koje vam je stalo. Moguće je da često imate neke nedoumice u vezi vašeg odnosa sa njom.
ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče. Posetite lekara kako biste uspeli da rešite poteškoće na ovom planu. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma osetljivi.
Rak

Rak

POSAO: Tačno znate šta želite na poslovnom planu ali vam problem predstavlja jedna osoba koja to na neki način koči. Moguće je da ćete na polju posla imati dosta stresa u narednom periodu.
LJUBAV: Moguće je da sa voljenom osobom nemate dobar odnos i da sve češće razmišljate o prekidu veze ili braka. Očekuje vas period u kojem nećete biti preterano zadovoljni.
ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi mogla da bude glavni uzročnik problema sa zdravljem kod vas. Posavetujte se sa nutricionistom oko svega što vas zanima.
Lav

Lav

POSAO: Imate mnogo obaveza na poslovnom polju. Možete da očekujete da ćete tokom celog dana biti zauzeti. Važno je da napravite dobru organizaciju obaveza i da se posvetite tome.
LJUBAV: Ne dopada vam se lice koje je vaš partner pokazao i niste sigurni da li treba da ostanete u toj vezi ali dajete sebi vreme da odlučite. Niste sada spremni za konkretne poteze.
ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako bi vam zdravlje bilo bolje. Potrudite se da povedete više računa o sebi i svom zdravlju u narednom periodu. Posetite lekara.
Devica

Devica

POSAO: Nema razloga da brinete za poslovnu situaciju jer su sve prilike na vašoj strani. Možete da očekujete pozitivne okolnosti kada je ovo polje u pitanju. Sudbina vam je naklonjena.
LJUBAV: Dolazi vam prilika za flert sa osobom koju ste nedavno upoznali. Pred vama je šansa da dođete do nove veze. Spremni ste da se ponovo zaljubite i da uđete u nov emotivni odnos.
ZDRAVLJE: Stvarajte zdravije navike kako biste imali bolju i stabilniju situaciju na ovom polju. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu rešiti neke tegobe iz prošlosti.
Vaga

Vaga

POSAO: Lako možete da utičete na donošenje novih poslovnih odluka. Unosite povoljne promene u svoje radno okruženje. Potrudite se da uvek budete ažurni i vredni.
LJUBAV: Nije povoljan dan za početak veze. Ako imate partnera očekuju vas manje nesuglasice sa njim. Važno je da se maksimalno posvetite ostvarenju boljeg odnosa.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima kod vas u narednom periodu. Bićete podložni tegobama poput učestalog kašlja. Pazite da ne dođe do bronhitisa ili upale pluća.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Očekuju vas manje promene kada je u pitanju posao, moguće je da nećete duže vreme biti na istom radnom mestu. Pred vama je turbulentan period u kojem će biti tenzija.
LJUBAV: Dobro se osećate pored vašeg partnera i zadovoljni ste odnosom koji imate. Pred vama je povoljan dan kada je u pitanju vaše polje emocija, uživate u lepim trenucima.
ZDRAVLJE: Hronični problemi vam se vraćaju u narednom periodu, pa je zato važno da budete jako oprezni. Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da imate razne zdravstvene tegobe.
Strelac

Strelac

POSAO: Imate jako dobru intuiciju pa je važno da slušate svoj unutrašnji glas pri donošenju novih poslovnih odluka. Posvetite se svom poslu i imaćete dobre rezultate danas.
LJUBAV: Imate dobar odnos sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete da će vaša veza u budućnosti napredovati. Spremni ste da napravite korak dalje kako bi učvrstili odnos.
ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak kod vas ili problemi koji se tiču malaksalosti, nesvestice, vrtoglavice i sličnih stanja. Pred vama je nepovoljan period kada je u pitanju zdravlje.
Jarac

Jarac

POSAO: Nije povoljan dan za novu poslovnu saradnju. Potrudite se da generalno sada ne planirate neke nove poslove jer bi sve moglo da vam krene po zlu na neki način.
LJUBAV: Pitanje je da li ste krenuli pravim putem sa voljenom osobom. Često oboje imate veće nedoumice i niste spremni da pokrenete teme vezane za zajedničku budućnost i nove odluke.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom kod vas u narednom periodu. Pred vama je nepovoljna faza u kojoj ćete biti skloni novim zdravstvenim problemima.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Na putovanju ćete imati neke komplikacije, pa bi za sada bilo bolje da ne planirate neke dalje destinacije. Potrudite se da važne poslove ipak obavljate samostalno u lokalu.
LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nije sasvim iskrena prema vama i smatrate da tako nešto vi niste zaslužili. Važno je da pokušate da otvoreno porazgovarate o svemu.
ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Dolazi vam faza koja bi mogla da vam donese brojne probleme i poteškoće na ovom polju.
Ribe

Ribe

POSAO: Pazite na svoje troškove jer biste mogli da imate veće probleme na poslu ako ne budete pazili. Moguće je da ćete ući u neki nedozvoljeni minus ili da ćete imati neku veću štetu.
LJUBAV: Imate utisak da gubite stabilnost u braku i da je sve poljuljano. Razmislite da li ste i sami doprineli takvoj situaciji na ljubavnom polju. Važno je da preuzmete odgovornost.
ZDRAVLJE: Problemi sa hormonima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Posetite lekara kako biste se sa njim posavetovali oko toga da li vam je potreban bilo kakav vid terapije.