horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Imate veći broj obaveza nego što ste planirali i to vas opterećuje. Ne volite da radite pod pritiskom i osećate se loše zbog toga. Pred vama je period pun stresova i opterećenja.

LJUBAV: Sada na ljubav gledate kao na nešto što vam nije u životu potrebno. Imate osećaj da emocije samo komplikuju stvari i niste spremni za novu emotivnu vezu.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta, osetljivi ste. Današnji dan vam nije naročito povoljan kada je u pitanju polje zdravlja pa bi bilo dobro da mirujete i da se ne naprežete.
Bik

Bik

POSAO: Ne reagujete dobro na poslovne promene i hvata vas nervoza i nesigurnost. Pred vama je nešto teži dan za posao. Moguće je da nećete moći da ostvarite sve što planirate.

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljna atmosfera kada je u pitanju polje emocija. Možete da se nadate dobrim okolnostima koje će vam tokom ovog dana biti maksimalno naklonjene.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete imati mnogo energije. Posvetite se sebi i ljudima koje volite, napravićte pozitivnu atmosferu gde god se pojavite.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Ne biste trebali da imate veće probleme, svi poslovi idu uobičajenim tokom i generalno ste zadovoljni. Možete da očekujete da ćete imati jedan povoljan dan i dobra dešavanja danas.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku moguće je da ćete uspeti da rešite neke probleme koje ste imali sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o probavi koja bi sada mogla da vam bude prilično osetljiva. Posvetite se maksimalno svom zdravlju i dajte sve do sebe kako bi vam ishrana bila uravnotežena.
Rak

Rak

POSAO: Ukoliko ste imali u planu poslovno putovanje, očekuje vas uspeh. Pred vama je prilika da ostvarite svoje želje i ambicije. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja će suptilno i šarmantno pokušati da vam se približi. Posvetite se vašim emotivnim potrebama danas.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na ovom polju. Uspešno ste imali priliku da rešite sve ono što vaas je do sada opterećivalo.
Lav

Lav

POSAO: Očekuje vas neki novi finansijski dobitak. Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima na ovom polju. Spremni ste da ostvarite dobre poslovne rezultate.

LJUBAV: Sigurni ste u svoja osećanja i želite da napravite važne promene u odnosu sa voljenom osobom. Možete da očekujete da će vaš odnos ići u boljem pravcu.

ZDRAVLJE: Solidno stanje na ovom planu vas očekuje, pa može da se kaže da ćete biti bez problema.
Devica

Devica

POSAO: Prijaće vam nešto usporeniji tempo jer vam je odmor neophodan. Preterano ste se opteretili poslovnim obavezama. Potrudite se da nađete malo vremena za odmor.

LJUBAV: Skloni ste razdražljivom ponašanju, što vas može dovesti do raznih nesuglasica sa voljenom osobom. Moguće je da ćete imati neke manje poteškoće na ovom polju.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje bubrege koji bi mogli da vam budu prilično osetljivi. Očekuje vas period u kojem ćete imati priliku da poboljšate svoje zdravlje uz savete lekara.
Vaga

Vaga

POSAO: Moguće je da niste sigurni koja je odluka na poslovnom planu ispravna za vas. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni većim dilemama na polju posla.

LJUBAV: Kada su u pitanju emocije, sa voljenom osobom imate neke manje nesuglasice ali možete da ih prevaziđete u narednom periodu. Potrudite se da budete spremni na kompromis.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete pod stresom i da generalno budete skloni nekim problemima na nervnoj bazi.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan za nove poslovne odluke koje će za vas biti prilično važne. Pred vama je generalno dobar period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima.

LJUBAV: Pred vama je zanimljiv susret sa osobom koja će ka vama pokazati interesovanje. Očekuje vas prilika za početak nove veze. Spremite se za nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Današnji dan vam je povoljan, pa možte da se opustite i da uživate u povoljnom periodu.
Strelac

Strelac

POSAO: Pred vama je dan u kom možete da očekujete poslovne promene koje će vam na duže staze ići u prilog. Naklonjena vam je sudbina i uspećete da ostvarite svoje ciljeve.

LJUBAV: Moguće je da zamerate voljenoj osobi da nije sasvim iskrena prema vama i da se u nekim momentima nije pokazala fer. Dosta toga vas na ovom polju opterećuje.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Očekuje vas period u kojem ćeete imati dosta stresa pa je zato važno da se potrudite da nađete neki način da se relaksirate.
Jarac

Jarac

POSAO: Može vam se ukazati prilika da sarađujete sa inostranstvom ili da nađete novo radno mesto negde vam granica zemlje. U svakom slučaju su neke promene pred vama.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljive prilike za nova ljubavna dešavanja. Pred vama je odličan period za avanture i flert. Posvetite se svojim emotivnim potrebama.

ZDRAVLJE: Generalno se dobro osećate. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na ovom polju. Potrudite se da nađete način da se malo rasteretite od stresa.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan za posao i moguće je da nećete biti zadovoljni današnjim rezultatima. Posvetite se kreiranju novih poslovnih planova za budućnost.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja je rođena u nekom vatrenom znaku. Pred vama je period u kojem ćete imati promenljivo stanje.

ZDRAVLJE: Proverite holesterol koji bi u narednom periodu mogao da vam bude povišen. Pred vama je faza u kojoj možete da budete u većoj meri skloni tegobama sa masnoćama.
Ribe

Ribe

POSAO: Očekuju vas manje promene vezane za vaše finansije. Moguće je da neke stvari neće ići onako kako ste očekivali i da ćete iz tog razloga biti donekle zabrinuti.

LJUBAV: Uživate u svojoj slobodi i osećate se dobro kada ste sami. Prija vam da se za promenu malo udaljite od partnerskih odnosa i obaveza. Potrebno vam je vreme koje ćete imati samo za sebe.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i tokom današnjeg dana bi mogla da vam prija fizička aktivnost. Očekuje vas povoljan period da se vratitee aktivnostima i bavljenju sportom.