horoskop

Ovan

Ovan

POSAO: Vaša upornost će se na kraju pokazati kao osobina koja i te kako može da vam se isplati i zbog koje ćete ostvariti pozitivne poslovne rezultate. Možete da očekujete dobar dan za posao.

LJUBAV: Imate veliku želju da budete sa osobom koja vam se dopada ali vam se nekada čini da je to nemoguće.pred vama je period u kojem će u vašoj vezi biti mnogo izazova.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. San vas regeneriše. Važno je da se maksimalno posvetite sebi i svom zdravlju tokom današnjeg dana kako biste se zaista dobro osećali.
Bik

Bik

POSAO: Moguće je da imate manje probleme u komunikaciji sa poslovnim okruženjem i da postoji neko nerazumevanje koje vlada među vama. Očekuje vas nepovoljan period.

LJUBAV: Konstantna napetost između vas i voljene osobe dovodi do čestih svađa. Oboje mislite o mogućnosti prekida ali to niko ne izgovara. Niste sigurni da će vaša ljubav potrajati.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv i možete iz tog razloga da budete podložni brojnim problemima na ovom polju. Očekuje vas nepovoljna faza kada je u pitanju vaše polje zdravlja.
Blizanci

Blizanci

POSAO: Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspeti da rešite probleme koji su vas mučili u proteklom periodu. Važno je da se maksimalno posvetite svom poslu.

LJUBAV: Priželjkujete promene ali nikako da se malo više aktivirate oko novih ljubavnih poznanstava. Nije vam lako da na ovom polju uradite sve što ste planirali.

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima. U narednom periodu ćete biti prilično osetljivi kada je u pitanju vaše zdravlje. Mogli bi da vam se vrate i neki problemi iz prošlosti.
Rak

Rak

POSAO: Možete da očekujete solidnu atmosferu i dobar dan za posao. Bićete korisni i generalo zadovoljni svojim učinkom. Pred vama je povoljan period kada je u pitanju polje posla.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma lepu ljubavnu atmosferu i dobro slaganje sa osobom do koje vam je stalo. Pred vama je dobra faza u kojoj ćeete imati uzajamno poštovanje.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom i potrudit se da poradite na svojoj kondiciji i navikama. Veoma je važno da se maksimalno posvetite svojim navikama kako bi na polju zdravlja dobro funkcionisali.
Lav

Lav

POSAO: Nemojte da očekujete previše kada je u pitanju današnji dan. Polje posla vam baš nije dobro postavljeno sada. Moguće je da ćete imati neka razočarenja i negativna iznenađenja.

LJUBAV: Važno je da budete sasvim otvoreni prema osobi do koje vam je stalo ako želite da izgradite dobar odnos. Potrudite se da budete spremni na otvorenu komunikaciju o svemu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos alkohola. Važno je da se držite podalje od loših navika i da se potrudute da stvarate zdravije okruženje za sebe. Držite se podalje od poroka.
Devica

Devica

POSAO: Nije povoljan dan za sklapanje novih poslovnih dogovora. Vreme je da se pozabavite nekim nerešenim problemima iz prošlosti. Dosta toga bi sada moglo da vas optrećuje.

LJUBAV: Imate sve veće probleme sa partnerom i niste sigurni kako treba da se ponašate prema njemu. Moguće je da vas opterećuju ljubavni problemi ali i nepoverenje i ljubomora.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje bubrege koji bi u narednom periodu mogli da vam budu prilično osetljivi. Vreme je da se malo više posvetite sebi i svom zdravlju u narednom periodu.
Vaga

Vaga

POSAO: Imate dosta obaveza i ponekad vam to teško pada. Potrebno vam je neko vreme koje ćete iskoristiti da se distancirate od posla malo. Potrudite se da iskoristite neki slobodan dan.

LJUBAV: Moguća je veza sa osobom koja je na neki način povezana sa vašim radnim mestom. Očekuje vas period u kojem ćete na polju ljubavi imati dosta zanimljivih promena.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen, pa povedite računa o sebi. Vreme je da počnete da unosite više vitamina i da se maksimalno posvetite sebi i svojim potrebama.
Škorpija

Škorpija

POSAO: Važno je da ostanete dovoljno fokusirani na poslovne ciljeve koje ste sebi zacrtali. Potrudite se da ostanete dosledni svojim ciljevima i interesima i uspećete da ih ostvarite.

LJUBAV: Sasvim neočekivano se dešava jedno novo poznanstvo sa osobom koja u vama budi jaka osećanja. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Moguće su srčane smetnje kod vas u narednom periodu. Pogotovo budite oprezni ako ste do sada već imali bilo kakve tegobe po pitanju kardiovaskularnog sistema.
Strelac

Strelac

POSAO: Skloni ste donošenju nepromišljenih odluka. Potrudite se da ipak danas sebi ne napravite neki poslovni problem i da budete spremni da pravite određene kompromise.

LJUBAV: Niste zadovoljni situacijom koja postoji između vas i voljene osobe, osećate veliki pritisak u vašoj vezi. Moguće je da prilično često maštate i o prekidu vaše veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa migrenom. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni čestim glavoboljama i tegobama kada je u pitanju polje zdravlja.
Jarac

Jarac

POSAO: Iznenadni preokreti na polju posla su pred vama. Moguće je da ni sami niste sigurni kako da se snađete u svemu tome. Ne očekuje vas baš povoljan dan.

LJUBAV: Moguće je da ćete saznati neke nove informacije i da ćete uspeti da otkrijete neke stvari o svom partneru. Pred vama je period u kojem će odnos sa voljenom osobom biti promenljiv.

ZDRAVLJE: Muči vas nervoza i stres. Očekuje vas period u kojem ćete biti prilično napeti. Dosta toga vas opterećuje u ovoj fazi i možete da budete skloni problemima.
Vodolija

Vodolija

POSAO: Iznenadni preokreti na polju posla su pred vama. Moguće je da ni sami niste sigurni kako da se snađete u svemu tome. Ne očekuje vas baš povoljan dan.

LJUBAV: Moguće je da ćete saznati neke nove informacije i da ćete uspeti da otkrijete neke stvari o svom partneru. Pred vama je period u kojem će odnos sa voljenom osobom biti promenljiv.

ZDRAVLJE: Muči vas nervoza i stres. Očekuje vas period u kojem ćete biti prilično napeti. Dosta toga vas opterećuje u ovoj fazi i možete da budete skloni problemima.
Ribe

Ribe

POSAO: Možete da očekujete da će današni dan za vas na neki način biti srećan i da ćete imati dosta dobrih okolnosti. Uspešno ćete rešiti pitanja koja vas na ovom polju muče.

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljan dan za ljubav! Možete da se nadate novom poznanstvu koje će vas ispuniti zadovoljstvom i osećajem sreće. Pred vama je povoljan period.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Zadovoljni ste okolnostima koje imate na ovom polju.