SAMSUNG PREDSTAVIO NOVE UREĐAJE
Promo
SAMSUNG PREDSTAVIO NOVE UREĐAJE

Promo

SAMSUNG PREDSTAVIO NOVE UREĐAJE, Foto: Promo

Kompanija Samsung predstavila je danas nove uredjaje iz Galaxy S serije, Galaxy Fold i nove nosive uredjaje. Galaxy S10 linija nudi čak četiri jedinstvena uređaja, a svaki uređaj donosi revolucionarne inovacije u oblasti ekrana, kamere i performansi. Galaxy Fold stiže sa prvim 7,3-inčnim Infinity Flex ekranom na svetu, koji se savija u kompaktan uređaj sa prikazom na prednjem ekranu. Novu liniju Galaxy nosivih uređaja čine Galaxy Watch Active, Galaxy Fit/Galaxy Fit e i Galaxy Buds.

Uređaj Galaxy S10 potvrda je desetogodišnjih inovacija i dizajniran je za one koji žele vrhunski pametni telefon sa moćnim performansama. Kao takav on donosi sve što je neophodno za sledeću generaciju iskustva u korišćenju mobilnih uređaja. Za korisnike koji traže uređaj sa superiornim punjenjem, idealan je Galaxy S10+ gde je svaka specifikacija - od ekrana, preko kamere, do performansi - podignuta na novi nivo. Galaxy S10e je napravljen za one koji žele vrhunske ključne elemente u kompaktnom pakovanju sa ravnim ekranom. Galaxy S10 5G je namenjen onima koji žele više svega i koji su spremni za najveće postojeće brzine i najmoćnije funkcije. Sa sasvim novim dinamičnim AMOLED ekranom, kamerom sledeće generacije i inteligentnim performansama, Galaxy S10 linija nudi korisnicima više izbora i postavlja nove standarde za pametne telefone.

Dugo očekivani Samsung Galaxy Fold, novi uređaj na preklop kojim se uvodi potpuno nova kategorija mobilnih uređaja, predstavljen je danas. Galaxy Fold stiže sa prvim 7,3-inčnim Infinity Flex ekranom na svetu, koji se savija u kompaktan uređaj sa prikazom na prednjem ekranu. Galaxy Fold nudi moćan novi način rada više stvari u isto vreme za jedinstveno korisničko iskustvo.

„Samsung danas piše sledeće poglavlje u istoriji mobilnih inovacija menjajući ono što je moguće u okviru jednog pametnog telefona. Galaxy Fold uvodi kompletno novu kategoriju, koja otvara vrata za mogućnosti koje nikada ranije nisu viđene, pomoću našeg Infinity Flex ekrana“, izjavio je DJ Koh, predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics. „Napravili smo Galaxy Fold za one koji žele da iskuse šta sve može premium uređaj na preklapanje, van ograničenja tradicionalnog pametnog telefona“.

Za korisnike koje zanima moda, a žele da žive zdravije svaki dan, Galaxy Watch Active je podjednako pametan koliko je i lep. Sa vrhunskim karakteristikama koje se mogu uporediti sa onima na uređajima Galaxy Watch, Galaxy Watch Active stiže sa sportskim novim dizajnom koji je tanak, lagan i svestran i olakšava održavanje uravnoteženog životnog stila. Privlačan, minimalistički dizajn je savršeno jednostavan za korišćenje. Brojčanik je moguće odabrati po ukusu korisnika, kao i sportsku narukvicu u različitim bojama savršeno uklopive u različite stilove.