TRIKOVI ZA VIBER Pet funkcija koje morate da znate

Kako je Viber postao jedna od vodećih aplikacija koju koristimo za komunikaciju sa drugima , rešili smo da vam otkrijemo neke od trikova koji vam mogu pomoći ili vam makar celu priču učiniti zabavnijom.

Neki od ovih trikova će vam sigurno biti od koristi tokom korišćenja ove popularne aplikacije. 

Viber
Viber , Foto: Shutterstock

1. Napravite kviz

Kako biste kreirali kviz u Viberu, neophodno je da odaberete zajednicu  ili grupu za ćaskanje, a onda ikonicu za anketu pri dnu ekrana. Pojaviće vam se novi prozor, u kom možete da vidite obrazac za vaš kviz. Upišite pitanje, ponuđene, tačne odgovore i samo odaberite "Create".


2. Uključite kombinovana obaveštenja

Ovo znači da će sve poruke u jednom razgovoru da vam stižu u okviru istog obaveštenja, pa vas telefon neće svaki čas ometati. Otvorite ćaskanje za koje želite da uključite pametna obaveštenja, a onda prevucite sa desna nalevo. Tu aktivirajte "Combine notifications".

Viber Vajber
Viber Vajber, Foto: Promo

3. Postanite nevidljivi

Želite da koristite Viber, ali da drugi ne znaju da ste online? Otvorite aplikaciju, pa odaberite pa Settings. Odatle, idite na opciju Privaci, i samo "odštiklirajte" Share Online Status.

4. Sakrijte razgovor

Prvo ćete morati da otvorite čet sobu, i onda otvorite meni (nalazi se gore desno). Odatle odaberite "Chat Info", a onda "Hide this chat".

5. Podelite lokaciju

Otvorite razgovor u okviru kog želite da podelite lokaciju, a onda odaberite tri tačkice koje se nalaze dole desno u porstoru u kom pišete novu poruku. Odaberite, onda, samo "Send Location" i to je to.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi