Insatgram, društvene mreže, profil, telefon,
Profimedia
Insatgram, društvene mreže, profil, telefon,

Profimedia

Insatgram, društvene mreže, profil, telefon,, Foto: Profimedia

Pročitajte još:

 

Kako bismo vam pomogli u tom poduhvatu, predstavljamo vam nekoliko aplikacija koje vam zaista mogu biti od koristi.

Google – Find my device

Ova Guglova aplikacija je definitivno jedna od najpoznatijih, a mnogi bi rekli i najbolja među onima koje vam mogu pomoći da pronađete svoj izgubljeni telefon.

Kako biste mogli da pristupite lokaciji na mapi i da vidite gde se u datom trenutku nalazi vaš uređaj, neophodno je da aplikaciju instalirate na telefon i da vam aplikacija bude uključena.

Sa druge strane, ukoliko ne možete da pristupite GPS koordinatama na kojima je trenutno telefon, svakako ćete videti gde je bio poslednji put kada je aplikacija za lociranje bila uključena, pa možete pratiti korake kojima se kretao, u slučaju da je ukraden.

Cerberus Phone Security

Reč je o aplikaciji koja će vam sigurno biti od koristi ukoliko zagubite svoj telefon.

Preporučujemo i ovo:

 

Pored opcija koje ima Google i koje su 100% funkcionalne, uz pomoć ove aplikacije ćete moći da daljinski upravljate određenim funkcijama telefona.

Primera radi, možete ga zaključati ili mu promeniti šifru ukoliko neko pokuša da pristupi vašim podacima ili jednostavno oglasiti alarm koji osoba kod koje je telefon neće moći da isključi.

Bilo da je telefon ukraden ili da samo želite da locirate u kojoj je prostoriji, zvuk nećete moći da ignorišete i to će vam pomoći da mu uđete u trag.Anti-theft alarm.

Telefon, poruke, dopisivanje,

Shutterstock, ilustracija

Telefon, poruke, dopisivanje,, Foto: Shutterstock, ilustracija

Ukoliko se zaista plašite da će vam neko ukrasti telefon, onda je ovo sjajna aplikacija za vas.

Mnogi korisnici su pohvalili njene funkcionalnosti, budući da nudi određene opcije koje su pravljene upravo za situacije koje se tiču krađe. Daljinski možete podesiti nekoliko različitih filtera koji mogu odati lopova.

Tako, na primer, možete namestiti opciju da svaki put kada neko pokuša da pokrene punjenje telefona alarm zaurla. Takođe, on se može oglasiti i na određenoj unapred podešenoj GPS lokaciji.

Ko god da je uzeo vaš telefon, sigurno mu neće biti prijatno.

Avast Antivirus

Ova sjajna aplikacija će vam u osnovi pružiti potpunu sigurnost telefona dok je kod vas.

Mobilni telefon, poruke, sms, kuckanje

Profimedia

Mobilni telefon, poruke, sms, kuckanje, Foto: Profimedia

Pored zaštite od virusa i malvera, takođe ćete moći da podesite dodatne zaštite vezane za podatke, aplikacije i poruke koje na njemu držite. Kada je reč o krađi ili gubitku telefona, i ova aplikacija vam nudi lokaciju na mapi, kao i mogućnost daljinskog upravljanja, kako biste mogli da pronađete uređaj gde god da se nalazi.

Ukoliko tražite rešenje koje će obuhvatiti nekoliko različitih opcija, onda je ova aplikacija odličan izbor.

Naučite kako

Mislite da ove aplikacije nisu dovoljno dobre za to što im je svrha? Ukoliko imate ideju kako možete da ih unapredite, onda vam je svakako neophodno znanje. Imajte u vidu da to nećete moći da steknete na kratkim kursevima od nekoliko meseci već će vam biti potrebna barem godina da usavršite ove veštine.

 

Zato upišite obuku za razvoj mobilnih aplikacija i počnite da radite na poslu kakav ste oduvek želeli.