Rukavice
screenshoot/Limundo
Rukavice

screenshoot/Limundo

Ilustracija, Foto: screenshoot/Limundo

Pročitajte još:

 

Prenosivost i dimenzije

Zahvaljujući razvoju tehnologije, postoje zvučnici velikog kapaciteta koji vam omogućavaju ozvučenje koje lako možete odneti gde god želite. Imaju poseban režim za otvorene prostore i jak i prodoran zvuk koji se čuje na većim razdaljinama. Mnogi bežični zvučnici se danas povezuju sa uređajima i putem Wi-Fi signala, tako da nude mnogo više mogućnosti za slušanje muzike od tradicionalnih zvučnika.

Deljenje muzike

Ako želite da svoju omiljenu muziku podelite sa drugima, povežite dva zvučnika sa istim uređajem i na taj način svi slušate isti sadržaj. Na primer, vi i vaši ukućani slušate istu muziku, svako u svojoj sobi sa svog zvučnika. Ne morate više da razvlačite kablove, a zvučnik možete lako premeštati na željeno mesto.

Preporučujemo i ovo:

 

Efikasnost

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, zvučnici su napravljeni tako da sa što manje struje pruže što jači zvuk. Omogućeno je da baterija traje duže. Ako niste blizu izvora električne energije, možete jednostavno staviti bateriju u zvučnik, a ako koristite kvalitetne baterije, zvučnik može raditi i do 48 sati.

 

Nije potrebna instalacija

Kao i mnogi proizvodi na tržištu, ni prenosivi zvučnici ne zahtevaju instalaciju nekog programa ili softvera. Sve što je potrebno je da uređaj ima Bluetooth ili Wi-Fi konekciju i zvučnik će raditi sve dok do njega dopire signal sa uređaja (obično mobilnog telefona ili TV-a), nekada čak i na udaljenosti od nekoliko metara.