PRVI JE ČOVEK IZ BUNDES LIGE Na listi najskupljih fudbalera koji neće igrati na EURO veoma visoka mesta zauzimaju čak tri Srbina (FOTO)
EPA-EFE/Carlos Diaz

Neće samo Srbija preskočiti Evropsko prvenstvo, ali po imenima ima jedan od najskupljih timova kad su u pitanju selekcije koje će izostati sa EURO. Čak tri srpska fudbalera su se našla među 10 najskupljih igrača koji neće igrati na najvećoj kontinentalnoj smotri.

Najskuplji među onima koji neće videti EURO je očekivano 20-godišnji napadač Erling Haland. Norvežanin, jedna od najvećih zvezda današnjice propustiće EP jer je Norveška ispala od Srbije u polufinalu plej-ofa, a  njegova trenutna vrednost se procenjuje na oko 170 miliona evra.

Drugi je slovenački golman Jan Oblak, koji je procenjen na 90 miliona. Golmana Atletika nije uspeo da sa Slovenijom stigne na Evropsko prvenstvo, gledaće ga na TV ekranima, baš kao i cela Srbija.

PRVI JE ČOVEK IZ BUNDES LIGE Na listi najskupljih fudbalera koji neće igrati na EURO veoma visoka mesta zauzimaju čak tri Srbina (FOTO)

EPA

 

Na trećem mestu nalazi se Sergej Milinković Savić, koji sad vredi 70 miliona. SMS predvodi čak petoricu Srba među 10 najskupljih. 

Iza Sergeja su Srbin i Norvežanin koji imaju istu tržišnu vrednost. Naravno, u pitanju su Dušan Vlahović i Martin Odegard koji vrede po 40 miliona evra. 

Filip Kostić je na šestoj poziciji ove liste, a njegova cena je 32 miliona. 

Miralem Pjanić je sedmi. Iako ga je Barsa platila mnogo više, njegova vrednost se procenjuje na 30 miliona.

Iza njega ponovo sledi Srbin, Nikola Milenković, sa 28 miliona evra. 

Zatim sledi Kostas Manolas, štoper Napolija, koji vredi 23 miliona evra.

Deseti je Luka Jović sa 20 miliona evra, trostruko manje vredi nego što je pre dve godine plaćen od strane čelnika Reala.

Za više sportskih informacija zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading