MILO PONOVO UDARA NA SRBIJU! Crnogorski diktator ne prestaje da napada SPC
Alo

On je u intervjuu Gradskoj TV govoreći od dve vlade od 30. avgusta 2020., kazao da je Vlada Dritana Abazovića razarala Crnu Goru.

- To je bila Vlada koja je potpisivanjem Temeljnog ugovora trajno sebe žigosala kao izdajničku Vladu i vlada koja je promovisala kriminal u vrhu države i policije i Vlada koja je zaustavila evropske integracije Crne Gore – kazao je Đukanović.

Crna Gora je izdržala tešku dvogodišnju golgotu na nogama sačuvavši ono što su najveće vrednosti njenog savremenog razvoja, kazao je Đukanović i dodao da to daje osnov za optimizam da bi uprkos ozbiljnim oštećenjima mogla uskoro da uhvati priključak na putu svog daljeg evropskog razvoja.

- Da li će nas prethodne provere dovesti i do optimalnosti takve formule za parlamentarne izbore videćemo, ali verujte mi važnije od svega je da kroz razgovore koje imam unutar nazovimo je opozicione koalicije od 30. avgusta, dakle, one koalicije koju čini 40 odbornika sa svakim pojedinačno ja vidim da postoji ta svest na kojoj insistirate - istakao je Đukanović.

Primećujete, kako dodaje, da se taj blok konstituiše. Da li će on biti formalizovan kao predizborna koalicija ili ne zavisiće, kaže predsednik Crne Gore, od mnogo faktora.

- To nije samo emotivno pitanje. To je i vrlo matematičko pitanje. Morate kroz seriju pametno postavljenih istraživanja zaključiti šta misle birači. Postoje birači koji bi, kao i Vi, želeli da se dogodi takav politički front koji bi garantovao Crnoj Gori stabilnost i ubrzani evropski razvoj. Postoje i oni drugi koji na žalost uprkos svim ovim mojim upozorenjima neće glasati za DPS zato što je u koaliciji sa nekim ko mu se ne dopada ili neće glasati za SD zato što je glasač SDP-a - rekao je Đukanović.

Pitanje je, smatra on, složeno.

- Ne možete mu pristupati emotivno. Moramo pozvati ljude, što sam učinio danas pet puta, klonimo se svojih emocija posebno loših, razmišljajmo u našem interesu i meni se čini da već primećujete jedan novi kvalitet odnosa unutar tog političkog bloka - zaključio je predsednik Crne Gore.

On je uveren da će na narednim izborima Crna Gora dobiti Vladu koja će biti posvećena njenim, a ne tuđim interesima.

- Na predstojećim izborima u Glavnom gradu, oni koji su obnovili crnogorsku nezavisnost nastupiće jedinstveno - uveren je predsednik Crne Gore i lider DPS-a.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mile sumadinac

09.09.2022 12:10

Ovim Diktatoru zabraniti za navek ulazak u zemlju Srbiju