Vučurović: "Povio je uši kada je video snagu naroda odlučnog da brani srpski identitet"
Foto: Tanjug

Naslov prvobitnog teksta sadržao je dezinformacije koje su upućivale na to da Milo Đukanović preti Srbima da će biti proterani kao u "Oluji", što nije tačno. 

Đukanović se jeste osvrnuo na aktuelno društveno-političku situaciju i iznio svoj stav o, kako je naveo, pogubnosti politike srpskog nacionalizma koji je, kako je ocenio rezultirao pogubnim posledicama za veliki broj Srba koji su tokom akcije Oluja morali napustiti svoje domove u Hrvatskoj. Ipak, tekst koji je napisao ne sadrži pretnje Srbima iz Crne Gore da će biti proterani kao u akciji “Oluja”, niti je rekao da ih treba proterati, niti likvidirati…

Nakon analize portala raskinkavanje.me naslov je promenjen i sada sadrži tačne informacije.

Izvinjavamo se našim čitaocima na ovome.

- Naravno, ne treba se previše osvrtati na sadržaj, na već poznatu prežvakanu priču, seriju obmana, podmetanja i neistina. Zaista, nakon decenija pljačke, kriminala, uništavanja Crne Gore od strane Đukanovića zaista je teško svariti bilo kakvu priču, njegovu i bilo koga drugog iz DPS-a, a naročito o budućnosti Crne Gore - smatra Vučurović.

On je istakao da, međutim, treba upozoriti na onaj deo gde predsednik DPS direktno, ponovo, preti Srbima i SPC u Crnoj Gori i da će doživeti ono što i srpski narod u zločinačkoj ,,oluji’’ – bezočno preti pogromom, likvidacijama i proterivanjem.

- Znamo da ga je poodavno obuzeo ustašluk i obožavanje Sekule Drljevića, i da se to prenelo na jedan deo njegovih pristalica, ali smo mislili da je naučio lekciju 30. avgusta 2020. kada ga je narod ispratio u opoziciju, između ostalog baš zato što je naumio da od Crne Gore pravi antisrpsku državu - ističe Vučurović.

Poručuje da je to, uostalom, ono što je i bila intencija programa DPS u kome se planiralo formiranje neke fantomske crkve i nova identitetska politika, zasnovana, naravno, na obračunu sa Srbima i istorijskom Crnom Gorom.

- Međutim, povio je uši kada je video snagu naroda odlučnog da brani srpski identitet Crne Gore i da ne dozvoli da svetinje padnu u ruke montenegrina i nastavljača politike Sekule Drljevića. Izgleda da se ponovo uželeo da dobije po prstima. Mada, pretio je tako i odlaskom u šumu pa ga eto po hotelima, jahtama i bahanalijama. Tako je pretio sa Cetinja u septembru prošle godine, kada je organizovao proteste protiv Crne Gore i ustoličenja mitropolita Joanikija, pa je kukavički ostavio na cedilu svoje pristalice, ali i Ranka Krivokapića koji nije umeo da stavi gas masku, nego mu je zapinjala za noge dok je strateški napuštao mesto sukoba - ocenjuje Vučurović.

Kazao je da je dobro, ipak, što se latio pisanja autorskih tekstova.

- Ako bude pravne države, a DF će se potruditi da je bude, imaće i Đukanović i njegovi prijatelji iz mafije i partije, što je isto, vremena da pišu, ne samo autorske tekstove, nego i neku obimniju građu, memoare i biografije… Neki su već tamo, i to oni bez kojih Đukanović nije mogao svih ovih godina - zaključuje Vučurović u svom saopštenju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Vule

09.08.2022 17:58

On je Bogu rekao ZBOGOM. Strašna sudbina.

Мрав

09.08.2022 18:14

Хахаха, мислим да ћеш ти бити протеран!!!

Nada

09.08.2022 18:17

A da neprodje on kao Causesku u Rumuniji od svog naroda. Bolje da ne mafija !