POLITIČKI KAMELEON Đukanović se klanja OVK teroristima, a pogledajte snimak iz 1998. godine (VIDEO)
Foto: EPA

Od kada je sa ulice došao na vlast dalekog januara 1989. godine Đukanović je neviđeni politički fenomen na evropskom tlu. Čovek koji je izdao sve države i ideologije, a samo u cilju spasavanja sebe lično i svog biološko-kriminalnog okruženja, piše Borba.

- Tužno je izgledao propali i potrošeni Đukanović danas u Prištini dok se savijao pred onim istim političkim naslednicima “OVK tekovina“ koje je u aprilu 1998. godine, i to u društvu  tadašnjeg američkog državnog sekretara, nazivao “albanskim ekstremistima“ i jasno poručio da “Kosovo ne može biti država“. Na kraju svoje propale političke karijere, kameleon Đukanović je sveden na pravu mjeru: na spoljnem planu sluge i političke posluge albanskih ekstremista na Kosovu i Metohiji, a na unutrašnjem planu političkog potrčka Dritana Abazovića. Svakodnevni gubitak podrške kod građana i sada već bivših pristalica, te totalan slom nekadašnjeg političkog autoriteta neumitno vodi Đukanovića ka ljudskom i političkom krahu, pa ga ni današnja sramna poseta, kao ni puštanje niz vodu nekada najbližih saradnika u piramidi zla i pljačke sigurno neće spasiti od krivično-pravne odgovornosti za sve ono što je uradio u protekle preko tri decenije - navodi se u tekstu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Đjordje

19.05.2022 21:53

Kako ce ovog Bog da udari u ono sto najvise voli nije svestan sa koljacima svog naroda on sadi drvo pa vece zlo onaj narod u Cg video nije....