MEDOJEVIĆ OBJAVIO ZABRINJAVAJUĆE PODATKE Dritan Abazović za godinu dana postao milioner! (FOTO)

Alo.rs | Crna Gora 15.03.2022 15:12

Predsednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević poručuje da je Dritan Abazović za godinu dana svoje borbe za „građansku“ i „evroatlansku“ Crnu Goru postao milioner.

Foto: Ilustracija

- Za samo godinu dana vršenja vlasti Dritan Abazović je postao multimilioner i njegova porodica je ozbiljno ušla u biznis. Iako Dritanova zarada kao zamenika predsednika Vlade ne može ni približno da pokrije višemilionske investicije njegove porodice u zdravstveni biznis, državno tužilastvo ne reaguje - navodi Medojević.

On je kazao da je sve to dogovor sa Milom Đukanovićem i nastavak prakse Darka Pajovića i Pozitivne, da se “ljubav” prema EU i NATO debelo naplate.

- Dritan i njegov brat koji živi i radi u Beogradu, preko svoje sestre otvaraju kliniku u Ulcinju. Od kojih para? Da li se ovako troši onih 21 miliona evra koje je Dritan dobio da bi spasio Đukanovića i DPS, sa kojima sada ide u koalciju - ocijenio je Medojević.

- Možda se ovde krije odgovor ko je narko klanu prosledio informacije stranih službi o pošiljkama kokaina preko banana i Luke Bar? I koliko je to koštalo - zaključio je Medojević na svom Fejsbuk profilu.

 

 

 

 

Expand player
Pogledajte više