TV DUEL KOJI ČEKA CRNA GORA Medojević prihvatio poziv, čeka se odgovor ministra
Foto: Printscreen

“Verujemo da će i Singapurčanin prihvatiti poziv, jer nema od čega da se plaši Lider PZP-a i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević prihvatio je poziv glavne i odgovorne urednice TV Adria i autorke emisije ,,Pres Plus” Rajke Raičević da ukrsti argumente sa aktuelnim ministrom finansija i socijalnog staranja Milojkom Spajićem na temu tzv. Maršalovog plana i programa ,,Evropa sad”. navodi se u saopštenju PZP-a.

Kako navode iz ove partije, prvi čovek PZP-a se raduje emisiji i nada se da će i aktuelni ministar takođe prihvatiti poziv da u, uživo prenošenoj, tv debati izađe na crtu gospodinu Medojeviću, a sve u cilju transparentnosti kako bi javnost mogla da izvuče tačne i precizne podatke koje, za sada, gospodin Spajić krije „kao zmija noge”.

“Lider PZP-a smatra da nema bolje prilike od TV debate da ministar Spajić predstavi Maršalov plan a da zauzvrat čuje kontrastav jednog od lidera DF-a pa da nakon emisije građani izvuku pouke i ocene nastup i stavove učesnika gore pomenute emisije.” zaključeno je u saopštenju

Komentari (0)

Loading