TAJNI SASTANAK U PODGORICI Sprema se pakt protiv Srbije?
EPA/BORIS PEJOVIC

 

Do susreta starih poznanika i saradnika došlo je u jednom lokalu u centru Podgorice.

Nije poznato o čemu su razgovarali Popović i Đukanović, ali je simptomatično da je do sastanka došlo nakon što su Dragan Đilas i njegov imenjak Šolak preuzeli koncern Vijesti koji će u narednom periodu poslužiti za napade na Aleksandra Vučića uoči sveopštih izbora u Srbiji.

Pored Drugofamilijaških Vijesti, oštricu napada na aktuelnu vlast u Beogradu treba da iznesu i njihove kolege iz Đukanovićevih medija,  i nema sumnje da je sastanak sa Popovićev poslužio toj svrsi i da će u narednom periodu, uoči izbora u Srbiji, iz Podgorice srpskoj opoziciji stići podrška sa oba krila.

Podsetimo, Popović je poslednjih desetak godina u Crnoj Gori bio angažovan od strane Đukanovića u obračunima sa DF-om, a za njegovo ime se vezuje se montiranje afere  lažnog državnog udara tokom parlamentarnih izbora 2016. godine.

Nakon državnog udara, Popović je otišao iz Crne Gore za Beč, međutim, današnji sastanak bi mogao da označi ponovni Bebin angažman u političkom životu države, posebno ako se ima u vidu da je njegov nekadašnji kolega iz DS-a dobrano zagazio u medijski prostor Crne Gore.

Takođe, Popović ima lični motiv da predvodi napade na Aleksandra Vučića i zvanični Beograd, jer tamo već godinama nije dobrodošao zbog svoje uloge u političkim procesima u Crnoj Gori i progonu DF-a.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading