SRAMOTA U CRNOJ GORI Komite ponovo prave haos ispred Cetinjskog manastira! Vređali mitropolita Joanikija (VIDEO)
Printscreen

Pravoslavni vernici došli su u manastir da obeleže slavu, a ispred manastira na Cetinju okupile su se komite i pripadnici nekanonske crnogorske pravoslavne crkve, koji su vređali mitropolita Joanikija.

Ispred manastira je pojačano prisustvo policije, postavljena je ograda uz koju vernici ulaze u manastir, dok su ispred manastira građani sa crnogorskim nacionalnim obeežjima pevali takozvane crnogorske pesme.

U jednom momentu se pojavio mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije, kome su priadnici nekanonske CPC dovikivali da nije dostojan, prenosi "Cetinjski list".

Na društvenim mrežama se pojavio i snimak na kom se vide okupljene tzv. "patriote" kako zvižde mitropolitu, vladikama, sveštenstvu i monaštvu i dobacuju im pogrdne reči.

Kako je saopštila Mitropolija crnogorsko-primorska, službu povodom manastirske slave predvodio je mitropolit dabrobosanski Hrizostom uz sasluženje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija i episkopa pološko-kumanovskog Joakima, raško-prizrenskog Teodosija, pakračko-slavonskog Jovana, buenosajreskog i južno-centralnoameričkog Kirila, marčanskog Save, vikara patrijarha srpskog Porfirija, sveštenstva i sveštenomonaštva iz više eparhija i molitveno učešće vernog naroda.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jovan

31.10.2021 19:40

Koji su ovo primitivci od ljudi tacno da me sramota da gledam i nekako ispod svakog nivoa kao zadnji sljam bez mozga fuj!!!!