USTAŠTVO NA MILOVOJ TELEVIZIJI Srbe ovoliko nisu mrzeli ni u NDH! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Gradska TV iz Crne Gore, preciznije Podgorice, koja je pod uređivačkom kontrolom predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, okupila je “perjanice” crnogorskog DPS novinarstva a među njima se istakla Mirka Dević, novinarka rođena u Ivanjici, piše Objektiv.

Naime, nije prvi put da pomenuta televizija emituje gnusne sadržaje koji vređaju Srbe i Srpsku pravoslavnu crkvu. Pa ipak, Dević je u svojoj emisiji uspela da na najprizemniji način i kroz najprimitivnije metode izvređa verujući narod, građane koji su pripadnici Srpske pravoslavne crkve, a koji čine više od 70 odsto stanovništa Crne Gore.

– Dobro veče. U oružanoj pljački u Nikšiću stradao je čovek. Ubijen je, kažu očevici, dok je pokušavao da otme penzije nikšićkim penzionerima. Dvojica osumnjičenih brzo su uhapšeni. Obojica ponosni vernici crkve Srbije branitelji svetinja, litijaši. Nedavno je u Beranama njihov brat u Hristu opljačkao crkvu, istu, za čiju je navodnu odbranu mesecima litijao. Njegovi saborci, vernici u Hrista, su iz Tivta Cetinjanima javno pretili novom Srebrenicom. Članove ekstemnih pravolsavnih organizacija možete prepoznati po tome što su im tela iscrtana krstvoima, a usta puna Ostroga. Ne kradi, ne ubij, ljubi bližnjeg svog, pretvorili su u kradi, ubij, mrzi sve koji nisu kao ti. Ko im je u tome pomogao, čemu ih je naučila Crkva koju su branili – rekla je voditeljka Mirka Dević.

Za komite i milogorce jedino je bitno da sruše Srbiju, da diskredituju Srpsku pravoslavnu crkvu, pa sada na sve načine pokušavaju da optuže Crkvu da je kriva za ovaj zločin, iako crkva osuđuje sva nedela koja se dešavaju.

Komentari (0)

Loading