TUŽNA VEST ZA SOROŠOIDE Medojević o povlačenju crvene linije
Printscreen

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

U Nemačkoj izvesna Vlada CDU/CSU, zeleni i liberali. Kandidat SPD je napravio fatalnu grešku najavom koalicije sa komunistima.

SPD: 206 (+53), cdu/csu: 196 (-50), zeleni: 118 (+51), liberali: 92 (+12), afd: 83 (-11), komunisti: 39 (-30).

Liberali, iza kojih stoje uticajne nemačke bogataške porodice, ni u snu neće ući u Vladu sa komunistima, a od njih zavisi većina. Šulc je otišao previše levo i najavio saradnju sa komunistima. Čitavu noć se glasalo i brojali glasovi u državi gradu Berlinu ne bi li se kako komunisti dočepali neophodnih mandata koji nedostaju za koaliciju SPD-Zeleni-Komunisti. I pored izbornih krađa, tako karakterističnih za komunjare, nisu uspeli. Glasovi su se brojali do ranih jutarnjih časova.

Zato je mnogo verovatnija koalicija CDU/CSU-zeleni- liberali jer ta kombinacija ima većinu u Budestagu. Ideologije su im mnogo kompatibilnije i dobiće podršku ključnih vlasnika nemačke privrede i naravno Crkve.

Nemačka ne želi vladu globalne duboke države i novu Kominternu. To je za Nemačku Konrada Adenaura i Franza Jozefa Štrausa previše. To je crvena linija koju Nemačka ne može da pređe. Tužna vest za Sorošoide iz Crne Gore i "Vijesti".

Novi Komunizam globalne duboke države neće proći u Nemačkoj!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading