NEBOJŠA MEDOJEVIĆ ŠOKIRAO REGION Nema evroatlantskih integracija bez šverca cigareta i kokaina!
Foto: Printscreen TV Prva

Lider PZP-a Nebojša Medojević izjavio je da nema evroatlantskih integracija bez šverca cigareta i kokaina.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti.

- Nova Vlada je nesposobna čak i za šverc. I ako su sve pozicije u novoj vlasti važne za šverc bile pažljivo popunjene “ekspertima” i “apostolima” tovari droge i cigareta padaju. Nijesu računali na promjenu pozicije međunarodnih partnera koji su veoma jasno i eksplicitno poručili Krivom da ŠVERC CIGARETA MORA biti zaustavljen.

Krivi to nije najbolje shvatio, pa je vjerovatno pogrešno prenio poruku Borisa Džonsona, svojima drugovima švercerima i ogromni kontigent cigareta je stigao u Luku Bar. Roba je plaćena, jer iz Dubaia ne može da krene dok pare ne legnu.

EPA/BORIS PEJOVIC

 

Rok trajanja cigareta je 6 mjeseci i roba mora da napusti Luku Bar, ali stranci su stavili crngorske švercere pod nadzor i pažljivo prate ko dolazi i uzima robu.

U maju je odrađen šverc 94 kontejnera vrijedan 100 mil EUR, uz blagoslov nove Vlade, ćutanje i češljanje frizure koordonatora svih koordinatora svih službi bezbjednosti, i naplatu 9,4 mil EUR od strane “neznanih junaka” iz Vlade, ANB, Carine, Policije….

Ko je odradio ovaj šverc? Nagradno pitanje za politikologa i turizmologa? Ko je uzeo pare iz Vlade? Nagradno pitanje za eksperte građaniste iz CIVIS-a i koalicije Crno na Bijelo?

DOGOVORILI ŠVERC?

Da nije čuvenim Sporazumom Krivi-Dritan-Bečić dogovoren i šverc cigareta i kokaina?

Nema evroatlantskih integracija bez šverca cigareta i kokaina! Ko zaustavi šverc cigareta i kokaina, taj zasutavlja euroatlantske integracije! Pametno i pošteno kaže narkobos Đukanović: “Nema napretka u euroatlantskim integracijama”. Tačno. Kako da bude napretka, kad nas NATO sad hvata u švercu, a od 1998. nas je puštao da švercujemo i štitio. Doduše, Milo je pošteno plaćao tu zaštitu. Sad je nova situacija. Nema šverca droge i cigareta – nema evroatlantskih integracija.

EPA/BORIS PEJOVIC

 

Nova Vlada ne zna šta da radi. Da li da švercuje drogu i cigarete ili istoriju i ideologiju! Krivi se pogubio. Dritan se češlja. Aleksa pozitivan. DF nepodoban- poručio je Medojević.

 

Komentari (0)

Loading