MEDOJEVIĆ RASPALIO NIKAD JAČE Nova Vlada je nesposobna cak i za šverc - Krivi se pogubio, Dritan se češlja, Aleksa pozitivan
Foto: Printscreen A1TV

Njegovu objavu na Fejsbuku prenosimo u celosti:

OD KAKO JE ŠVERC CIGARETA I KOKAINA PREUZELA NOVA VLAST, TOVARI PADAJU!!!

Nova Vlada je nesposobna cak i za šverc. I ako su sve pozicije u novoj vlasti vazne za šverc bile pažljivo popunjnene “ekspertima” i “apostolima” tovari droge i cigareta padaju. Nijesu racunali na promjenu pozicije medjunarodnih partnera koji su veoma jasno i ekslicitno porucili Krivom da ŠVERC CIGARETA MORA biti zaustavljen.

Krivi to nije najbolje shvatio , pa je vjerovatno pogršno prenio poruku Borisa Dzonsona , svojima drugovima švercerima i ogromni kontigent cigareta je stigao u Luku Bar. Roba je plaćena, jer iz Dubaija je moze da krene dok pare ne legnu.

Rok trajanja cigareta je 6 mieseci inroba mora da napusti Luku Bar, ali stranci su stavili crngorske švercere pod nadzor i pažljivo prate ko dolazi i uzima robu.

U maju je odradjen šverc 94 kontejnera vrijedan 100 mil EUR , uz blagoslov nove Vlade, ćutanje i češljanje frizure koordonatora svih koordinatora svih službi bezbjednosti, i naplatu 9,4 mil EUR od strane “neznanih junaka” iz Vlade, ANB, Carine, Policije….

Ko je odradio ovaj sverc? Nagradno pitanje za politigologa i turizmologa? Ko je uzeo pare iz Vlade? Nagradno pitanje za eksperte gradjaniste iz CIVIS-a i koalicije Crno na Bijelo?

Da mi je cuvenim Sporazumom Krivi-Dritan-Bečić dogovoren i šverc cigareta i kokaina???

Nema evroatlatskih integracija bez šverca cigareta i kokaina!!!
Ko zaustavi šverc cigareta i koakina , taj zasutavlja euroatlatkse integracije!!!

Pametno i pošteno kaže narkobos Djukanovic: “Nema napretka u euroatlantskim integracijama”. Tacno. Kako da bude napretka, kad nas NATO sad hvata u svercu, a od 1998 nas je puštao da švercujemo i štitito. Dodouše, Milo ie posteno plaćao tu zaštitu.

Sad je nova situacija. Nema šverca droge i cigareta- nema euroatlantskih integracija.

Nova Vlada ne zna šta da radi. Da li da švercuje drogi i cigarete ili istoriju i ideologiju!!

Krivi se pogubio. Dritan se češlja. Aleksa pozitivan. DF nepodoban.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran52

24.09.2021 21:39

Bravo,zrelo i logično razmišlja i pita.